PINGDOM_CANARY_STRING

Additional resources

API Visio


Visio importeren

Importeer een Visio-bestand en ontvang een URL om dat document in Lucidchart te bekijken. Als het importeren is gelukt, retourneert de service de status 200 met een JSON-body die de URL naar de viewer bevat. Voor deze bron is een tweeledige OAuth-handtekening (ook wel 'Signed Fetch' genoemd) vereist.

URL

 

https://app.lucidchart.com/visio/conversions

 

Verzoek

De body van de aanvraag moet multipart/form-data zijn met de volgende velden:

  • file - Visio-bestand dat moet worden geïmporteerd

  • name - bestandsnaam

  • reg_level - optioneel registratieniveau om te gebruiken als de gebruiker zich aanmeldt voor een Lucidchart-account tijdens het bekijken van het document. Standaardwaarde is 'professional'. Geldige waarden zijn:

    • gratis

    • Professioneel

    • team-5

Voorbeeld:

 

curl -v -X POST -F reg_level=professional -F visio=@/home/foo/Documents/flowchart.vsd -F name=flowchart.vsd https://app.lucidchart.com/visio/conversions

 

Respons

 

{"status":200,"visio_doc_id":"7a6402bd9f26d0901b48290bada32636","viewer":"https://app.lucidchart.com/visio/viewer/7a6402bd9f26d0901b48290bada32636?reg_level=professional"}

 

Als er een aanvraagfout optreedt, wordt een status 400 geretourneerd. Een serverfout resulteert in een status 500. Er wordt een JSON-body opgenomen met de velden 'code' en 'message' die meer informatie geven over de fout.

 

{"status":400,"code":"UNSUPPORTED_FILE_TYPE","message":"Unsupported file type"}

 

Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.