PINGDOM_CANARY_STRING

Additional resources

API Visio


Visio importeren

Importeer een Visio-bestand en ontvang een URL om dat document in Lucidchart te bekijken. Als het importeren is gelukt, retourneert de service de status 200 met een JSON-body die de URL naar de viewer bevat. Voor deze bron is een tweeledige OAuth-handtekening (ook wel 'Signed Fetch' genoemd) vereist.

URL

 

https://app.lucidchart.com/visio/conversions

 

Verzoek

De body van de aanvraag moet multipart/form-data zijn met de volgende velden:

  • file - Visio-bestand dat moet worden geïmporteerd

  • name - bestandsnaam

  • reg_level - optioneel registratieniveau om te gebruiken als de gebruiker zich aanmeldt voor een Lucidchart-account tijdens het bekijken van het document. Standaardwaarde is 'professional'. Geldige waarden zijn:

    • gratis

    • Professioneel

    • team-5

Voorbeeld:

 

curl -v -X POST -F reg_level=professional -F visio=@/home/foo/Documents/flowchart.vsd -F name=flowchart.vsd https://app.lucidchart.com/visio/conversions

 

Respons

 

{"status":200,"visio_doc_id":"7a6402bd9f26d0901b48290bada32636","viewer":"https://app.lucidchart.com/visio/viewer/7a6402bd9f26d0901b48290bada32636?reg_level=professional"}

 

Als er een aanvraagfout optreedt, wordt een status 400 geretourneerd. Een serverfout resulteert in een status 500. Er wordt een JSON-body opgenomen met de velden 'code' en 'message' die meer informatie geven over de fout.

 

{"status":400,"code":"UNSUPPORTED_FILE_TYPE","message":"Unsupported file type"}

 

Notice: Moving forward you’ll find information on our current APIs on the new API documentation page, under the legacy section. It’s in the legacy section because we are actively improving our APIs and will release new versions in the future. You can continue using our current APIs and will receive substantial notice before any updates are made.

Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.