AWS Architecture importeren

Mapping out an AWS network is easy with Lucidchart's AWS import tool. Whether you're making the transition to the cloud, meeting PCI compliance, or just putting together a visual reference, Lucidchart can help.

Import your AWS architecture

Rechtstreeks importeren

Bespaar tijd door uw AWS-architectuur rechtstreeks in Lucidchart te importeren. Voer uw AWS-credentials in of voer een Bash-script uit. De geïmporteerde gegevens bevatten de gepaste vormsoort, naam en de relatie tussen de componenten.

Dit gratis sjabloon gebruiken

Automatische layout

Zodra u uw architectuur hebt geïmporteerd, zal Lucidchart automatisch een voltooid AWS-netwerkdiagram genereren. Als u uw netwerk liever handmatig wilt bouwen, kunt u op elk geïmporteerd knooppunt klikken om de componenten ervan te onthullen en om het even welk van hen aan het diagram toevoegen.

Overgang naar de cloud

De overstap van diensten op locatie naar diensten in de cloud is een grote uitdaging, vooral als uw AWS-architectuur in de loop der tijd steeds ingewikkelder geworden is. Verken uw architectuur met de AWS-importeertool van Lucidchart en blijf zo op de hoogte van al uw verbindingen.

Naleving zonder problemen

Bezorgd over de naleving van uw AWS met de PCI-standaarden? Met Lucidchart brengt u de relevante delen van uw AWS-omgeving in een handomdraai in kaart. Mocht er iets veranderen, dan kunt u het diagram met een paar klikken bijwerken.

(877) 210 9890

Interested in using Lucidchart at your company?

Call now and see why millions of users trust Lucidchart for their professional diagrams.