AWS Architecture importeren

Een AWS-netwerk in kaart brengen is eenvoudig dankzij de AWS-importeertool van Lucidchart. Of u nu naar de cloud wilt overstappen, aan de PCI-standaarden wilt voldoen of gewoon een visuele referentie aan het samenstellen bent, Lucidchart kan u daarbij helpen.

Importeer uw AWS-architectuur

Rechtstreeks importeren

Bespaar tijd door uw AWS-architectuur rechtstreeks in Lucidchart te importeren. Voer uw AWS-credentials in of voer een Bash-script uit. De geïmporteerde gegevens bevatten de gepaste vormsoort, naam en de relatie tussen de componenten.

Dit gratis sjabloon gebruiken

Automatische layout

Zodra u uw architectuur hebt geïmporteerd, zal Lucidchart automatisch een voltooid AWS-netwerkdiagram genereren. Als u uw netwerk liever handmatig wilt bouwen, kunt u op elk geïmporteerd knooppunt klikken om de componenten ervan te onthullen en om het even welk van hen aan het diagram toevoegen.

Overgang naar de cloud

De overstap van diensten op locatie naar diensten in de cloud is een grote uitdaging, vooral als uw AWS-architectuur in de loop der tijd steeds ingewikkelder geworden is. Verken uw architectuur met de AWS-importeertool van Lucidchart en blijf zo op de hoogte van al uw verbindingen.

Naleving zonder problemen

Bezorgd over de naleving van uw AWS met de PCI-standaarden? Met Lucidchart brengt u de relevante delen van uw AWS-omgeving in een handomdraai in kaart. Mocht er iets veranderen, dan kunt u het diagram met een paar klikken bijwerken.

+1 (877) 210 9890

Geïnteresseerd in Lucidchart voor uw bedrijf?

Bel ons vandaag nog op en ontdek waarom miljoenen gebruikers op Lucidchart vertrouwen voor professionele diagrammen.