PINGDOM_CANARY_STRING

AWS Architecture importeren

Amazon Web Services

Een AWS-netwerk in kaart brengen is eenvoudig dankzij de AWS-importeertool van Lucidchart. Of u nu naar de cloud wilt overstappen, aan de PCI-standaarden wilt voldoen of gewoon een visuele referentie aan het samenstellen bent, Lucidchart kan u daarbij helpen.

Video afspelen
Probeer het nu
Gratis registreren
Rechtstreeks importeren

Rechtstreeks importeren

Bespaar tijd door uw AWS-architectuur rechtstreeks in Lucidchart te importeren. Voer uw AWS-credentials in of voer een Bash-script uit. De geïmporteerde gegevens bevatten de gepaste vormsoort, naam en de relatie tussen de componenten.

Automatische layout

Automatische layout

Zodra u uw architectuur hebt geïmporteerd, zal Lucidchart automatisch een voltooid AWS-netwerkdiagram genereren. Als u uw netwerk liever handmatig wilt bouwen, kunt u op elk geïmporteerd knooppunt klikken om de componenten ervan te onthullen en om het even welk van hen aan het diagram toevoegen.

Overgang naar de cloud

Overgang naar de cloud

De overstap van diensten op locatie naar diensten in de cloud is een grote uitdaging, vooral als uw AWS-architectuur in de loop der tijd steeds ingewikkelder geworden is. Verken uw architectuur met de AWS-importeertool van Lucidchart en blijf zo op de hoogte van al uw verbindingen.

Naleving zonder problemen

Naleving zonder problemen

Bezorgd over de naleving van uw AWS met de PCI-standaarden? Met Lucidchart brengt u de relevante delen van uw AWS-omgeving in een handomdraai in kaart. Mocht er iets veranderen, dan kunt u het diagram met een paar klikken bijwerken.

De hoogtepunten

De intuïtieve functies van Lucidchart zorgen ervoor dat diagrammen maken vanaf dag één gemakkelijk is.

Volledig geïntegreerd

Als u Jira Software, Confluence, G Suite, Slack of Hipchat gebruikt, dan boft u — Lucidchart biedt diepgaande integraties met al deze programma's, zonder extra kosten voor gebruikers. U kunt zelfs bestanden uit en naar Visio importeren en exporteren.

AWS en meer

Nu u een diagram van uw cloud computing architectuur heeft gemaakt, kunt u bekijken wat Lucidchart nog meer te bieden heeft. Het is ideaal voor het maken van UML-diagrammen, processtromen, interactie-ontwerpen en nog veel meer. Begin bij het begin of blader door onze professionele sjablonen.

Delen en presenteren

Of u nu een nieuwe specialist moet inwerken of verslag aan een leidinggevende moet uitbrengen, met Lucidchart kunt u belangrijke informatie overbrengen zonder de aandacht van anderen te verliezen. U kunt diagrammen zelfs omzetten naar presentatiedia's in de presentatiemodus.

+1 (877) 210 9890

Geïnteresseerd in Lucidchart voor uw bedrijf?

Bel ons vandaag nog en ontdek waarom miljoenen gebruikers op Lucidchart vertrouwen voor professionele diagrammen.