Zakelijke diagrammen

Diagrammen zoals u ze wilt

Duizenden vormen

en pictogrammen voor zakelijk gebruik, of u nu verkoopprocessen, klantenservicestromen of projectkaarten nodig hebt.

Vertrouwde integratiepartners

waaronder G Suite, Confluence en JIRA. Verhoog de dagelijkse productiviteit door Lucidchart te gebruiken met uw favoriete bedrijfstools.

Direct organigrammen maken

met opmaak in één klik. Download een .csv-bestand met de gegevens van uw organisatie en zie hoe er een diagram op maat verschijnt.

Visio in bulk importeren en exporteren

maakt het voor uw team mogelijk om tot 200 bestanden in een keer te uploaden. Voor samenwerkingen tussen verschillende producten kunt u ieder Lucidchart-diagram weer terug exporteren naar Visio.
Nu importeren

Samenwerken en delen

Werkt u met een team? Of u nu met één persoon of met 100 mensen samenwerkt, wij kunnen u helpen. Lucidchart biedt snelle, intuïtieve samenwerking vanaf ieder apparaat en iedere locatie. Als u liever een afgewerkt document deelt in plaats van een schets, is dat even eenvoudig.

Exporteer uw diagrammen als PDF's of afbeeldingsbestanden van hoge kwaliteit. Ze kunnen worden gebruikt als zelfstandige bronnen of worden toegevoegd aan Microsoft Word en PowerPoint-presentaties. We ondersteunen ook online delen, inclusief wachtwoordbeveiliging en insluitbare documenten.

De perfecte keuze voor ieder team

De versleepfunctie van de Lucidchart-editor is moeiteloos te gebruiken, dus u maakt uw projecten in de helft van de tijd af. De editor werkt op ieder systeem, dus het maakt niet uit of uw werknemers liever op Mac, pc of Linux werken. En er is geen speciale ondersteuning van de IT-afdeling nodig, open gewoon een webbrowser en ga aan de slag.

Duizenden bedrijven gebruiken Lucidchart om visueel te communiceren. Bij Pearson gebruiken meer dan 10.000 mensen Lucidchart in iedere tak van het bedrijf, zoals de productie, techniek en personeelszaken.

Casestudy Pearson

"Het geeft duidelijkheid en inzicht in situaties waarin PowerPoint gewoon niet genoeg is."

Gabe Gloege | Directeur Leren en Ontwikkeling

Een krachtige zakelijke oplossing

Uitstekende beveiliging

Uitstekende beveiliging

Ieder Lucidchart-bestand is standaard privé en accountbeheerders kunnen eenvoudig strengere controles instellen. Bepaal welke gebruikers lid worden van het team, hoe vaak ze hun wachtwoorden opnieuw moeten instellen en of het delen van documenten buiten uw domein toegestaan is.

Toegewijd ondersteuningsteam

Toegewijd ondersteuningsteam

Betaalbare prijzen maken het gemakkelijk om voor Lucidchart te kiezen. Als u overschakelt van Visio of OmniGraffle betekent dat een drastische besparing, tot wel 75%. Met 100 keer meer vormen dan PowerPoint is de waarde wel bewezen.

Voordelen van SaaS

Voordelen van SaaS

De ondersteuningsvertegenwoordigers van Lucidchart zijn de beste in de sector. Ze zitten op ons hoofdkantoor, een paar meter van het technische team vandaan. Door samen te werken, kunnen we onze gebruikers binnen een recordtijd échte oplossingen bieden.