Alternatief voor Cacoo

Lucidchart is een professioneel alternatief voor Cacoo. Kies voor Lucidchart als u een elegante, naadloze diagramtool wilt.

of
Google Markregistreer met Google

Door me te registreren, ga ik akkoord met de dienstvoorwaarden en het privacybeleid van Lucid Software.

Cacoo Lucidchart

Besturingssystemen

MacWindowsLinux MacWindowsLinux

Gratis premium functies uitproberen

Controleer

Flexibele opties om te upgraden/downgraden

Visio importeren en exporteren

(inclusief Visio-stencils)

Controleer

Webgebaseerde software

Controleer Controleer

Verschillende betaalmethoden

Controleer
Stroomdiagram

VISIO IMPORTEREN EN EXPORTEREN

Met Lucidchart kunt u gemakkelijk uw Visio-bestanden importeren en ze bewerken in onze intuïtieve editor. Er is ook ondersteuning voor het importeren van Visio-stencils. Als u uw documenten terug naar Visio wilt zetten, biedt Lucidchart een simpele optie voor het exporteren naar .vdx.

FLEXIBELE BETALINGSOPTIES

De betaalmethoden van Cacoo zijn niet flexibel. U kunt alleen PayPal gebruiken en u kunt uw abonnement niet wijzigen tijdens de factureringscyclus. Lucidchart accepteert alle gewone betaalmethoden en maakt het gemakkelijk om van abonnement te wisselen.

MOEITELOOS DIAGRAMMEN MAKEN

Als u diagrammen maakt met Cacoo, zult u merken dat de gebruikersinterface verwarrende menu's en onduidelijke functies heeft. Lucidchart biedt een heldere manier om diagrammen te maken, waarbij u lijnen direct vanuit vormen kunt trekken. Dat is leuk en gemakkelijk!

De hoogtepunten

De intuïtieve functies van Lucidchart zorgen ervoor dat diagrammen maken moeiteloos en betaalbaar is. U bespaart niet alleen geld, ook krijgt de productiviteit een boost!

 • Lucid Features

  Gratis Premium-proefperiode

  Met ons programma kunt u premiumfuncties (waaronder mindmaps) eerst uitproberen voordat u besluit te kopen. U heeft geen creditcard nodig om u aan te melden, dus ga vandaag nog aan de slag. Met gratis, Basis-, Pro- en Team-accounts is er voor iedereen altijd een passend abonnement.
 • Lucid Features

  Visio-bestanden importeren

  Lucidchart is een van de weinige toepassingen die Microsoft Visio-documenten kunnen importeren. Het is gemakkelijk om online met teamleden samen te werken. Rust uw hele organisatie uit met Lucidchart, aan de helft van de prijs voor Visio.
 • Lucid Features

  Volledig geïntegreerd

  Dankzij de integraties is Lucidchart de perfecte oplossing voor uw team. Als u Google Apps gebruikt, kunt u uw domein integreren met Lucidchart en uw team op die manier organiseren. We bieden ook een gemakkelijk te gebruiken venster voor teambeheer.
 • Lucid Features

  Eenvoudig delen

  Lucidchart draait volledig online, dus wordt delen een fluitje van een cent. U kunt een grappig stroomdiagram delen op sociale media, of een gevoelig document veilig via e-mail versturen. Bovendien kunt u uw diagrammen in een aantal verschillende afbeeldingsformaten downloaden, om ze zo te delen of af te drukken.