Concept map maken online

Concept maps zijn de perfecte manier om uw ideeën visueel te ordenen. Met Lucidchart kunt u gemakkelijk concept maps maken, delen en veilig opslaan.

Online concept maps maken

Met de software van Lucidchart kunt u nu gemakkelijk concept maps maken, met een intuïtieve interface die veel sneller werkt dan pen en papier. Begin vanaf pc, Linux of OS X aan uw diagram te bouwen - de cloudgebaseerde software van Lucidchart werkt op elk platform en apparaat, dus is compatibiliteit nooit een probleem.

Stroomdiagram

Professionele concept map-bouwer

De software van Lucidchart is ontworpen om snel en gebruiksvriendelijk te zijn, zodat iedereen gemakkelijk een professionele en visueel aantrekkelijke concept map kan creëren. Dankzij de gepersonaliseerde designelementen voldoet het eindresultaat precies aan uw verwachtingen. Begin vandaag aan uw concept map te bouwen, met een van onze sjablonen!

Meer functies
Collaboration

Samen ontwerpen

De concept-mapbouwer van Lucidchart heeft als doel om coöperatief leren te stimuleren. Meerdere gebruikers kunnen hetzelfde document altijd en overal bekijken en bewerken of opmerkingen posten. Werk in real-time samen aan concept maps die in elke sector nuttig zijn: onderwijs, bedrijven, gezondheidszorg en nog veel meer.

Meer functies
Drag and Drop

Publiceren en delen

U wilt de hoogstaande concept maps die u met Lucidchart creëert vast online delen. Publiceer uw concept map als pdf of afbeelding om deze gemakkelijk in een rapport of presentatie te kunnen opnemen. Of deel uw concept map via e-mail of sociale media. U kunt ze zelfs insluiten op uw webpagina.

Meer functies

Concept maps met Lucidchart

Bent u een leerplan aan het uitwerken? Aan het studeren voor een examen? Nieuwe werknemers aan het opleiden? Of een zorgplan voor patiënten aan het uitwerken? Lucidchart kan u helpen een volledige conceptkaart te bouwen die het werk gemakkelijker maakt.

 • Drag and drop

  Gratis en professionele versies

  Registreer voor een gratis account en begin meteen concept maps te bouwen met Lucidchart. Als u extra functionaliteit nodig hebt, kunt u upgraden naar een van onze professionele accounts. Lucidchart biedt gratis premiumaccounts voor studenten en onderwijzers.
 • Visio Import and Export

  Visio import / export

  Wij helpen u om uw werk zo goed mogelijk te doen, en nog het liefst zonder stress. U kunt Microsoft Visio-bestanden gemakkelijk importeren en exporteren, zodat u niets twee keer hoeft te doen. Bovendien kunt u blijven samenwerken met collega's die de overstap nog niet hebben gemaakt.
 • Google Drive

  Volledig geïntegreerd

  De concept-mapbouwer van Lucidchart is volledig geïntegreerd met G Suite, zodat u uw huidige Google-gegevens kunt gebruiken en synchroniseren met Google Drive en Docs. U kunt ook gemakkelijk inhoud van YouTube, Dropbox en Facebook gebruiken in Lucidchart. Met onze integratie maakt u concept maps van hoog niveau.
 • Share via print or digital

  App voor concept maps

  Werk altijd en overal aan uw diagrammen - download de volledig uitgeruste iOS-app van Lucidchart zodat u met elk apparaat toegang hebt tot al uw favoriete functies. Zo kunt u meteen aan het werk gaan als u een nieuw idee krijgt.