Alternatief voor Visio

Duizenden bedrijven zijn van Visio overgestapt op Lucidchart. Het is een alternatief voor Visio, maar dan gebruiksvriendelijker en met een kleiner prijskaartje.
Gratis registreren

Gemakkelijker in gebruik dan Visio

Lucidchart is aanzienlijk gemakkelijker in gebruik dan Visio. U kunt meteen aan de slag met de diagramsoftware van Lucidchart.

Creëer uw diagrammen sneller, met minder muisklikken en minder moeite. Iedereen kan diagrammen bouwen - probeer het nu!

Easier to use than Visio

Online alternatief voor Visio

Werk in real-time aan uw diagrammen met collega's en klanten, en vermijd een berg e-mailbijlagen.

Dankzij de revisiegeschiedenis van Lucidchart kunt u teruggaan naar oudere versies, als u het niet eens bent met recente wijzigingen.

Webgebaseerde software

Lucidchart is snel en gemakkelijk uit te rollen voor heel uw bedrijf - er is geen download of installatie nodig.

Alle documenten worden in verschillende datacenters opgeslagen, zodat u zeker bent dat u uw waardevolle werk nooit zult verliezen.

More affordable for teams

Goedkoper dan Visio voor teams

Gratis accountopties

Er is een gratis accountoptie voor occasionele gebruikers, en professionele accounts voor gevorderde gebruikers. Probeer al onze functies tijdens een 7 dagen durende proefperiode, en ontdek welke account het beste voor u geschikt is.

Met onze goedkope opties kunt u uw hele organisatie uitrusten met Lucidchart, aan een fractie van de prijs voor Visio. U bespaart niet alleen geld, de productiviteit krijgt een boost!

 

Testimonials

"Ik was vroeger een Visio-gebruiker en betwijfelde dat webgebaseerde toepassingen ooit zo goed zouden werken als Visio. Lucidchart is fantastisch, dat had ik nooit verwacht." -Nicholas Williams, Senior Technical Design Engineer bij Pearson

"Ik was eerst op zoek naar Visio, omdat ik dat voordien gebruikte, maar Visio bestaat niet voor Mac. Dit was de andere optie. En eigenlijk denk ik dat dit even goed is als Visio... Ik verkies het zelfs boven Visio." -Brian Wallin, ingenieur bij Freshrealm.co

"Eerlijk gezegd hou ik niet van OmniGraffle. Het is te onhandig. En Visio is voor 95% van de gebruikers te complex. Lucidchart is fantastisch gebruiksvriendelijk. Iedereen kan er onmiddellijk mee aan de slag. Die functionaliteit maakt dat het een geweldige oplossing is." -Amanda Somma, PMO voor Enable Path