Software voor rackdiagrammen

Bouw snel en efficiënt een serverrackdiagram met de gratis software van Lucidchart. Onze vormen zijn gestandaardiseerd maar toch leveranciersonafhankelijk, zodat ze perfect zijn voor elke klant en elk project.

Een diagram maken

99% van de Fortune 500 vertrouwt op Lucidchart om hun teams te helpen samenwerken.

https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-google-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-bmw-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-netflix-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-amazon-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-adobe-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-GE-bluesteel.png

VOLLEDIGE VORMBIBLIOTHEEK

Lucidchart biedt een uitgebreide bibliotheek met rackspecifieke afbeeldingen, met inbegrip van symbolen voor racks, servers, harde schijven, toetsenborden, schakelaars, stekkerdozen, voedingen en nog veel meer.

Een diagram maken
Serverrackdiagramtool

Rackdiagrammen en meer

Lucidchart biedt meer dan alleen maar rackdiagrammen. Kies uit een overvloed aan diagrammen om elk project aan te pakken, allemaal in één pakket. Of u nu een stroomschema, mindmap, of data flow diagram wilt maken, Lucidchart helpt u om uw taken perfect uit te voeren.

Meer functies

Samenwerking

Werk in real-time samen met een een onbeperkt aantal collega's om uw serverrackdiagram te verfijnen. Dankzij de technologie van Lucidchart hoeft u nooit meer verschillende versies van uw diagram samen te voegen, of documenten heen en weer te sturen.

Meer functies

Krachtig en moeiteloos

Lucidchart is krachtig en toch elegant. Het is ontworpen om een ​​gestroomlijnde gebruikerservaring te bieden, zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit. Of u nu een expert bent of een nieuwe gebruiker die voor de eerste keer een diagram bouwt; bij Lucidchart voelt u zich thuis.

Meer functies

De hoogtepunten

Vanaf het moment dat u Lucidchart opent, gaat er een wereld van geavanceerde, intuïtieve functies voor u open.

 • Lucid Features

  Gemakkelijk in gebruik

  Lucidchart is speciaal ontworpen met een gebruiksvriendelijke, uiterst gesofisticeerde interface. Gebruik onze speciale technologie om de layout van uw serverrack in slechts enkele minuten te ontwerpen en te documenteren. Elk element is ontworpen om perfect bij de andere elementen aan te sluiten en kan eenvoudig worden uitgebreid met de juiste afmetingen en nieuwe elementen.
 • Lucid Features

  Visio import / export

  Met unieke functies zoals compatibiliteit tussen platformen en samenwerking in de cloud neemt Lucidchart een voorsprong op andere diagrammenbouwers zoals Microsoft Visio. Om de overstap naar de krachtige ontwerptool Lucidchart gemakkelijker te maken, ondersteunen wij importeren en exporteren van Visio-bestanden. U kunt zelfs tot 200 bestanden in een keer uploaden.
 • Lucid Features

  Volledig geïntegreerd

  Lucidchart is geïntegreerd met uw vertrouwde productiviteitstools. Lucidchart kan worden geopend vanaf uw G Suite en gebruikt zelfs uw bestaande Google-login zodat u alles op één plek kunt bijhouden. Lucidchart is ook geïntegreerd met Google Drive, JIRA, Confluence en Jive zodat u absoluut niets hoeft te missen.
 • Lucid Features

  Veilig delen

  Als u klaar bent met uw serverrackdiagram kunt u anderen uitnodigen om het online te bekijken, of kunt u het als een pdf of afbeelding in uw documentatie opnemen. Uw document wordt altijd veilig opgeslagen op de servers van Lucidchart, klaar om te bekijken vanaf elke locatie en op elk gewenst moment. U kunt uw diagram ook insluiten op een webpagina of via de presentatiemodus tonen.
Een diagram maken