Diagrammen zoals u ze wilt

Krachtige Visio-ondersteuning

inclusief import-, export- en bewerkingsmogelijkheden voor oorspronkelijke Visio-formaten. Voor een soepele overgang kunt u tot 200 bestanden tegelijk uploaden.
Nu importeren

Diagrammen voor ieder netwerk

van AWS tot Cisco. Probeer onze uitgebreide bibliotheek leverancierspictogrammen. Als dit niet genoeg is, bieden we ook algemene vormen aan voor het maken van netwerkdiagrammen.

Gebouwd voor en door ingenieurs

We ontwikkelen beveiliging vanaf het begin en testen op penetratiemogelijkheden door derden. Daarnaast worden de gegevens gelijkmatig verdeeld over drievoudig redundante, fysiek gescheiden datacenters.

Lees verder>

Sterke aanpasbaarheid

maakt het gemakkelijk om uw eigen sjablonen te creëren, interactiviteit toe te voegen en bewerkbare bestandstypen zoals VSS of SVG te importeren. U kunt zelfs aangepaste vormbibliotheken maken!

Intelligente diagrammen

Probeer onze ERD-tool en genereer direct databasetabellen en schema's. Gebruikers hebben ook gevraagd om slimmere prompts voor vormen en een multifunctionele API, dus dat hebben we geregeld. Lucidchart is op maat gemaakt voor technische diagrammen en daar sluiten onze functies bij aan.

Het is gemakkelijk om over te stappen van een ander programma. Dankzij een minimale leercurve, interoperabiliteit met Visio en de mogelijkheid om Gliffy- en OmniGraffle-documenten te importeren, is Lucidchart de logische keuze voor gespecialiseerde diagrammen.

Probeer de demo
Intelligente diagrammen

Samenwerking

Online samenwerken betekent minder e-mails, onderbrekingen en onnodige vergaderingen. Met Lucidchart vindt alle communicatie plaats in de browser. De documentmaker controleert de deelmachtigingen voor ieder bestand of iedere map en kan acties binnen een paar klikken ongedaan maken.

Download uw werk, sluit het in of stuur een link om het te delen. Accountbeheerders kunnen zelfs wachtwoordbeveiliging toevoegen om individuele bestanden te beschermen. En het beste? Uw gepubliceerde documenten worden automatisch bijgewerkt als er iets gewijzigd is.

Uw technische notebook wordt digitaal

Gespecialiseerde vormbibliotheken

Gespecialiseerde vormbibliotheken

Lucidchart biedt een reeks slimme vormbibliotheken aan die voldoen aan de industriële normen. Ontdek honderden voorgevormde elementen voor processtromen, systeemarchitectuur, netwerkdiagrammen, circuitdiagrammen, databasekaarten, ERD's en meer.

Herbruikbare sjablonen

Herbruikbare sjablonen

We leveren een selectie gratis sjablonen om u op weg te helpen, evenals de mogelijkheid om ieder document om te zetten in een sjabloon voor het team of voor u persoonlijk. Voor meer variatie kunt u de duizenden documenten doorzoeken die gedeeld zijn in de Lucidchart-gemeenschap.

Voordelen van SaaS

Voordelen van SaaS

Teamleden kunnen nu naadloos samenwerken. Het maakt niet uit of ze Mac, pc of Linux gebruiken. Ieder Lucidchart-account is inclusief automatische updates, compatibiliteit op verschillende platforms en de flexibiliteit om vanaf iedere moderne webbrowser in te loggen.