Bij Mozilla hebben we Lucidchart gebruikt om samen de architectuur van een aantal diensten te ontwerpen.

Het is een fantastisch gereedschap dat de grenzen verlegt van wat het internet kan doen. Het belichaamt de kracht van het web en het helpt ons toekomstige functies van het web te ontwerpen.

Ben Adida
Directeur, Identity Engineering, Mozilla

Lucidchart + Google Apps

Burke Rich

Kwaliteitsgarantie analyst, ClientTrack

Wat me opviel over Lucidchart is hoe gemakkelijk het is. Het is zeer intuïtief; de vormen klikken gewoon samen en het begeleidt een persoon duidelijk door het proces van het opzetten van een schema. In combinatie met Google Apps, heeft u een ongekende stroom van informatie.

Sue Lewis

Directeur van productbeheer, Silicon Mechanics

We hadden Office en SharePoint en nog meer dingen kunnen installeren, maar de kosten zouden enorm zijn geweest en het zou moeilijk zijn geweest om te ondersteunen. De apps zelf, Gmail, Google Spreadsheets en Google Docs, hebben de functionaliteit die 99,9% van onze gebruikers nodig hebben, en toch zijn ze licht genoeg om gemakkelijk te gebruiken.

Bedrijf

David Hardwick

CTO, BetterCloud

BetterCloud bouwt enterprise-producten die de dag-tot-dag ervaring verbeteren voor Google Apps-beheerders en gebruikers.Om producten van dit kaliber te bouwen creëren we UML-diagrammen, processtromen, en databaseontwerpen. BetterCloud weet dat real-time samenwerking en innovatie van essentieel belang is, dat is waarom we vertrouwen op Lucidchart voor al deze kritische voorwerpen.

Craig Walker

CEO, Firespotter Labs

Ik was op zoek naar een online versie van Visio toen ik stuitte op Lucidchart. Ik was eigenlijk op zoek naar iets als dit product, en het bleek de beste oplossing die er is. Het heeft alles veranderd. Ik denk dat een foto meer zegt dan duizend woorden, dus in plaats van het schrijven van een PRD van 20 pagina’s of het schetsen van een complex organigram, beschrijf ik het visueel. Het is zoveel makkelijker.

Joshua Fruhman

Hoofd van implementatie, Breadcrumb door Groupon

Lucidchart deed wat het moest doen... we kunnen heel snel en gemakkelijk een netwerk tekenen. We kunnen beelden van Google of de daadwerkelijke beelden van de producten die we gebruiken gebruiken. En we kunnen koppelingen naar netwerkoverzichten gebruiken en ze gemakkelijk in onze CRM-tool plaatsen. Het helpt ons om onze problemen op te lossen, goed op te lossen.

Bob Ullery

Hoofd oplossingen adviseur, ExactTarget

Lucidchart heeft de manier veranderd waarop ik ontdekkings en -verkenningssessies met onze klanten uitvoer. Het in kaart brengen van het 'grotere plaatje' van de huidige toestand van een cliënt is een ding, maar met de mogelijkheid om de afbeelding samen met een klant op te bouwen in real-time is grappig, onderhoudend en absoluut baanbrekend.

Onderwijs

Karen Kackley-Dutt

Biologie Instructeur, Penn State Lehigh Valley

Nadat studenten gebruik maakten van Lucidchart voor concept maps, hoefde ik niet eens de data te analyseren -ik zag een onmiddellijke en duidelijke verbetering op hun examenresultaten. Na controle op voorkennis, hebben we vastgesteld dat studenten die concept mapping gebruikten behoorlijk veel hoger scoorden op de unit test dan leerlingen die individueel werkten zonder concept maps.

Kannan Mohan

Hoogleraar Computerinformatiesystemen, Baruch College

Met Lucidchart, hebben al mijn studenten toegang tot een set gedeelde diagrammen en dragen ze rechtstreekt bij aan deze diagrammen. Deze wijzigingen zijn onmiddellijk zichtbaar, waardoor practica zeer productief wordt. Nu is de meest up-to-date versie van hun werk direct beschikbaar om te openen en te projecteren. Dit heeft nogal wat tijd bespaard die ik anders zou besteden aan het delen en het openen van bestanden.