ER Diagram Hulpmiddel

Begin vanaf nul of gebruik een sjabloon om makkelijk online ER-diagrammen te creëren. Het gratis entity-relationship diagram hulpmiddel maakt database modelleren snel, efficiënt en collaboratief.

een ERD maken

99% van de Fortune 500 vertrouwt op Lucidchart om hun teams te helpen samenwerken.

https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-google-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-bmw-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-netflix-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-amazon-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-adobe-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-GE-bluesteel.png

ERD Figuurcollectie

Wij hebben alle figuren die nodig zijn om een professionele ERD te creëren die voldoet aan de industriestandaard. Wanneer je de ER-diagram software van Lucidchart gebruikt, ziet je eindresultaat er uit zoals het hoort.

ER Diagram Tool

Conceptuele modellen

Gebruik Lucidchart en creëer entity-relationship diagrammen effectief en efficiënt. Begin met onze basis identificatie en figuur conventies waaronder entiteiten, relaties en attributen. Duidt dan kardinaliteit aan met een simpele opmaak van figuren en pijlen.

Meer functies

Direct samenwerken

Met live samenwerken van Lucidchart komt het werk nooit stil te leggen en hoef jij je niet meer af te vragen welk teamlid de meest recente werkkopie heeft. Jouw documenten zijn veilig opgeslagen in de cloud en bereikbaar wanneer jij ze nodig hebt. Met een ingebouwde chat, commentaar en aanwezigheid functie in de bewerker heeft jouw team altijd hetzelfde doel voor ogen.

Meer functies
ERD

Makkelijk te gebruiken

Sommige ER-diagram hulpmiddelen zijn onoverzichtelijk en moeilijk te gebruiken. Met Lucidchart hoef je alleen de ER-diagram verzameling te openen om daarin figuren te slepen. Je zal veel lof van jouw team ontvangen voor het wisselen naar de cloud, besparen van geld en het mogelijk maken van samenwerking. Nu kun je wanneer je wilt en waar je wilt direct aan de slag op elk apparaat dat HTML5 ondersteunt.

Meer functies

Belangrijkste Functies

Begin gelijk met het creëren van een ERD met behulp van Lucidchart. Wij maken het creëren van diagrammen intuïtief en leuk.

 • Lucid Features

  Intuïtief

  Zodra je een nieuw document opent in Lucidchart heb je direct toegang tot een dynamische verzameling van hulpmiddelen. Onze strakke, uitnodigende interface maakt het ontwerpen van diagrammen gemakkelijk. Binnen enkele minuten ontwerp je een professionele ERD die direct gedeeld kan worden.
 • Lucid Features

  Visio import/export

  Maak gebruik van Lucidchart’s import en export functionaliteit om Visio bestanden van jezelf of een collega te importeren en ze klaar te hebben voor gebruik. Wij doen het werk voor jou!
 • Lucid Features

  Volledig geïntegreerd

  Lucidchart is volledige geïntegreerd met Google applicaties, waardoor jij snel de applicatie kan openen in de Google omgeving. Maak gebruik van de integraties met JIRA en Confluence om jouw workflow te stroomlijnen.
 • Lucid Features

  Publiceer en deel

  Onze gebruikers zijn het erover eens: het is makkelijk om een diagram te maken in Lucidchart die er geweldig uit ziet. Wij maken het ook makkelijk om jouw werk te presenteren. Download naar standaard bestandsextensies of voeg jouw ERDs toe aan elke HTML-webpagina.
een ERD maken

Creëer diagrammen in Lucidchart

Stroomdiagrammen

Stroomdiagrammen

Organigrammen

Organigrammen

Proceskaarten

Proceskaarten

ER-diagrammen

ER-diagrammen

Netwerkdiagrammen

Netwerkdiagrammen

En meer

En meer