Mindmap Maken Online

Maak uw braistormsessies efficiënter en gebruik de mindmapsoftware van Lucidchart om ideeën te organiseren. Mindmaps waren nog nooit zo gemakkelijk!

Online mindmaps

Gebruik de online mindmapbouwer van Lucidchart om notities te maken, een strategie uit te stippelen, projecten te plannen en nog veel meer. Onze cloudgebaseerde software biedt online samenwerking - u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over desktopversies of compatibiliteit tussen besturingssystemen! Eindelijk is er ook voor Mac-gebruikers een gemakkelijke manier om mindmaps te creëren en te delen.

Maak een mindmap
Mindmapsoftware

Professionele mindmaptool

Lucidchart is de krachtigste, meest professionele mindmapbouwer op de markt. Andere programma's dwingen u in een specifieke layout, maar Lucidchart biedt de flexibiliteit om kleuren en aangepaste lettertypes te gebruiken en lijnstijlen te veranderen. De software wordt constant bijgewerkt en elke maand heeft Lucidchart weer enkele nieuwe functies. Uw ideeën, op uw manier!

Meer functies
Online mindmapbouwer

Samen visueel brainstormen

Lucidchart voelt als een productieve brainstormvergadering, ook als uw collega's niet eens in dezelfde ruimte zitten. Gebruik de groepschat en opmerkingen om te communiceren terwijl u samen in real-time een mindmap uittekent. Met de revisiegeschiedenis houdt u de ontwikkeling van uw document gemakkelijk bij.

Meer functies
Intuïtieve mindmapsoftware

Gemakkelijk mindmaps maken

Met de slimme functies van Lucidchart worden mindmaps leuk en intuïtief. Dankzij de shortcuts kunt u uw mindmap zonder onderbrekingen uitbouwen. Met inklapbare vertakkingen en automatische thema's voor de verschillende niveaus wordt het proces nog gemakkelijker.

Meer functies

Waarom Lucidchart gebruiken voor mindmaps?

Iedereen kan complexe mindmaps maken met Lucidchart!

 • Drag and drop

  Gratis en professionele versies

  Lucidchart biedt gratis mindmapsoftware - iedereen kan registreren voor een gratis account. Om gebruik te maken van premium functies, kunt u upgraden naar een professionele account. Lucidchart biedt gratis premiumaccounts voor studenten en onderwijzers.
 • Visio Import and Export

  Platformoverschrijdende tool

  Lucidchart werkt overal waar u wilt - in elke browser en met elk besturingssysteem. Compatibiliteit is nooit een probleem met onze online mindmaps.
 • Google Drive

  Mindmap-app

  U hebt geen desktop nodig voor uw mindmaps. Download onze iOS-app en gebruik alle functies van Lucidchart op uw telefoon of tablet.
 • Share via print or digital

  Publiceren en delen

  Wilt u uw mindmap met de wereld delen? Uw document kan snel geëxporteerd worden naar verschillende bestandsformaten, waaronder pdf, jpeg en png. Print met afmetingen naar keuze, of deel het het via e-mail of op sociale media.
Maak een mindmap