Beslisboombouwer

Wanneer u een moeilijke beslissing moet nemen, kan een beslisboom u helpen de mogelijkheden uit te stippelen en waardevolle gesprekken op gang te brengen. Maak vandaag nog een beslisboom met de gratis tool van Lucidchart.

of
Google Markregistreer met Google

Door me te registreren, ga ik akkoord met de dienstvoorwaarden en het privacybeleid van Lucid Software.

96% van de Fortune 500 kiest voor Lucidchart.

https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/images/raytheon-australia-and-new-zealand@2x.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/images/british-petroleum-australia-and-new-zealand@2x.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/images/mckinsey-australia-and-new-zealand@2x.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/images/loreal-australia-and-new-zealand@2x.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/images/barclays-australia-and-new-zealand@2x.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/images/bms-australia-and-new-zealand@2x.png

Online beslisboomsoftware

Stippel een betere bedrijfsstrategie uit met een toegankelijke, gebruiksvriendelijke boomdiagrambouwer die samenwerking ondersteunt. Lucidchart is een ideale beslisboomgenerator die u helpt de juiste route te bepalen.

een beslisboom maken

Begin met een beslisboomsjabloon

Gebruik een van onze sjablonen om uw creativiteit vorm te geven. Bewerk vormen, tekst en kleuren en maak meer impact dan ooit als u uw werk deelt met anderen.

Meer functies

Waarom een beslisboom gebruiken?

In elke bedrijfsfunctie staat u voor beslissingen. Met een boomdiagram kunt u gegevens duidelijk ordenen rondom uw mogelijkheden en uiteindelijk tot de beste beslissing komen. Bekijk de gevolgen van uw keuzes voordat u ze maakt en ondersteun uw zakelijke beslissingen met harde gegevens.

Meer functies

Samenwerken in real time

"Ik woon in San Diego, en ik heb een team van 35 tot 40 mensen werkzaam binnen de VS, Costa Rica, en het VK... Ik kan hen niet zomaar rond het whiteboard brengen en zeggen, 'Hey, herinneren jullie je nog wat we vorige week tekenden?' Het zijn deze diagrammen die de kern zijn geworden van hoe we beslissingen nemen en hoe we verantwoording afleggen." — Patrick McClory, SVP van Platform Engineering bij Datapipe

Meer functies

De juiste beslisboomsoftware

Vergelijk verschillende mogelijkheden naast elkaar. Beperk risico's en voorkom financiële verliezen. Ondersteun of bekrachtig uw keuze bij uw management.

 • Lucid Features

  Visueel communiceren zonder problemen

  U wilt niet onnodig tijd besteden aan een diagram dat u niet gaat gebruiken nadat u een beslissing heeft genomen. Maar u wilt stakeholders wel een professioneel ogend diagram kunnen tonen. Met onze eenvoudige online boomdiagrambouwer kunt u vormen en lijnen slepen en neerzetten om vlot een beslisboom te tekenen. Maak een goede indruk en maak uw beslissing werkelijkheid.
 • Lucid Features

  Integreren met andere tools

  Moet u uw mogelijke resultaten en gegevens doorgeven? Lucidchart voorziet integraties met andere toonaangevende apps, zoals G Suite, Atlassian, Microsoft Office en Slack, zodat u uw beslisboom kunt delen kunt waar u ook werkt.
 • Lucid Features

  Werken waar u wilt

  Nieuwe kansen kunnen zich op elk moment aandienen. Gelukkig werkt onze boomdiagrambouwer in de cloud, zodat u de editor overal kunt openen en in real time met nieuwe gegevens kunt werken. Lucidchart werkt met Mac-, Windows- en Linux- besturingssystemen — wat het gemakkelijker maakt om uw documenten te delen met andere besluitvormers.
 • Lucid Features

  Delen met iedereen

  Als u uw gegevens hebt georganiseerd, kunt u uw diagram delen met de personen waarop uw beslissing weerslag heeft. Geef medewerkers de mogelijkheid om het diagram te bekijken, te bewerken of van commentaar te voorzien. Herinner hen eraan dat ze uw document beoordelen via @mention-meldingen. Gebruik de presentatiemodus om uw gegevens in een vergadering weer te geven.
een beslisboom maken