Venndiagrambouwer

Een venndiagram tekenen in Lucidchart is eenvoudig en volledig gratis. Met onze venndiagramsoftware bent u in enkele minuten klaar.

Online venndiagrambouwer

Met Lucidchart hebt u alle nodige vormen ter beschikking in uw browser, ook voor twee-, drie- en viervoudige venndiagrammen. Versleep de vormen om aan de slag te gaan.

Maak een venndiagram
Venndiagrambouwer

Voorbeelden venndiagram

Met de online Venndiagrambouwer van Lucidchart maakt u venndiagrammen in een handomdraai. We bieden voorbeelden van venndiagrammen met twee, drie, vier en vijf cirkels om te helpen met uw project.

Meer functies
Collaboration

Direct samenwerken

Werk met een collega of een heel team samen aan uw venndiagram . Met Lucidchart kunnen bijdragers u in real-time feedback geven, om concepten te helpen verfijnen.

Meer functies
Drag and Drop

Gebruiksvriendelijk

Onze software staat uw creativiteit niet in de weg. De gebruiksvriendelijke editor en intuïtieve interface maken het hele proces eenvoudig en snel. Maar uw werk blijft steeds van de hoogste kwaliteit.

Meer functies

Hoogtepunten venndiagram

Met gratis onderwijsaccounts en handige sjablonen is Lucidchart de logische keuze om online venndiagrammen te bouwen.

 • Drag and drop

  Sjablonen venndiagrammen

  Met Lucidchart krijgt u toegang tot sjablonen voor venndiagrammen om meteen met diagrammen aan de slag te kunnen. Vervolgens kunt u de grootte, kleuren en context van de cirkels aanpassen. Met Lucidchart bent u gewoon sneller klaar!
 • Visio Import and Export

  Gratis onderwijsaccounts

  Lucidchart biedt gratis accounts voor studenten en onderwijzers in het kader van het programma Lucidchart voor Onderwijs . Verken onze online diagramsoftware met de hele klas, en maak de les sneller en leuker, zonder extra kosten!
 • Google Drive

  Publiceren en delen

  U kunt uw venndiagram in geen tijd online publiceren. Sla het op als afbeelding om het in rapporten en presentaties te gebruiken, of exporteer het om af te drukken. U kunt het diagram zelfs vanuit Lucidchart presenteren.
 • Share via print or digital

  Integratie met G Suite

  Onze software integreert naadloos met de andere tools waar u op vertrouwt. Lucidchart is de best beschikbare oplossing voor online venndiagrammen, met volledige integratie met G Suite, Google Drive en Google Docs.
Maak een venndiagram