PINGDOM_CANARY_STRING

Lucidchart Cloud Insights voor consultants

Werk sneller en slimmer om klanten te helpen bij het verbeteren van hun cloudactiviteiten. U krijgt eenvoudig inzicht in de bestaande architectuur van uw klanten en kunt snel professionele architectuurdiagrammen leveren waarmee ze hun eigen infrastructuur beter kunnen begrijpen.

Contact met verkoop
Cloud Insights voor consultants
Logo Observian

"Als ik vroeger een diagram voor een klant moest maken, kostte dat vier tot zeven uur. Nu kan ik er gewoon een ophalen, kleine aanpassingen doen, eventueel bepaalde weergaven wijzigen en het diagram binnen 15 minuten opsturen.
"

Aravind Marthineni, Solutions Architect Associate bij Observian

Inzicht in cloudomgevingen

Inzicht krijgen in bestaande cloudomgevingen

Vertrouw niet op verouderde documentatie. Genereer automatisch accurate diagrammen van de huidige infrastructuur van uw klanten. U kunt gegevens organiseren, verschillende elementen op één plek samenbrengen en alles in context plaatsen om snel inzicht te krijgen in de huidige stand van zaken.

Geoptimaliseerde oplossingen

Nieuwe en geoptimaliseerde oplossingen ontwerpen

Ga aan de slag met een huidig toestandsdiagram om alle onderdelen in context te plaatsen en snel problemen te ontdekken, kansen te identificeren en te beginnen met het wegwerken van hiaten. Vervolgens kunt u in Lucidchart diagrammen van uw plannen maken en aan uw klanten presenteren. 

Cloudgegevens van klanten benutten

Cloudgegevens van klanten begrijpen en benutten

Laat het uitzoeken van de cloudarchitectuur van uw klanten niet over aan giswerk. Voeg overlays van hun metadata toe aan diagrammen uit AWS, GCP en Azure om snel belangrijke inzichten te ontdekken en uitstekende aanbevelingen te doen.

Diagrammen op maat maken

Diagrammen aanpassen aan uw klanten

U kunt de cloud van uw klanten nu in context visualiseren met aangepaste weergaven, zoals een overzicht van accounts, regio's en VPC's, specifieke resourcegroepen en subnetten, of GKE-clusters. Met behulp van filters kunt u zelfs specifieke onderdelen van de infrastructuur uitlichten in plaats van rommelige, complexe diagrammen op te sturen. 

Communiceren met klanten

Naadloos communiceren met klanten

Documenteer al uw werk op één centrale plek en creëer zo waardevolle records om met klanten te delen. Houd klanten op de hoogte door met filters specifieke onderdelen van de architectuur uit te lichten en vraag om feedback met de intuïtieve samenwerkingsfuncties van Lucidchart.

AWS-cloud

Automatisch uw AWS-architectuur visualiseren

Ontdek hoe

GCP-cloud

Automatisch uw GCP-architectuur visualiseren

Ontdek hoe

Azure-cloud

Automatisch uw Azure-architectuur visualiseren

Ontdek hoe

Terug naar start

Terug naar overzicht Cloud Insights


Terug naar start

Neem slimmere cloudbeslissingen

Contact met verkoop
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.