PINGDOM_CANARY_STRING

Houd je technische organisatie innovatief

Ontdek hoe Lucidchart je kan helpen om jouw technische organisatie te stroomlijnen.

Offerte aanvragenDemo aanvragen
browserbarhttps://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/pages/chart/solutions/new-devops/devOps-image-1-@2x-v2.png
browserbarhttps://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/pages/chart/solutions/new-devops/devOps-image-3-@2x-v2.png
browserbarhttps://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/pages/chart/solutions/new-engineering-leadership/understand-and-optimize-your-organization@2x.png
browserbarhttps://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/pages/chart/solutions/new-engineering-leadership/communicate-plans-to-other-stakeholders.png
Offerte aanvragen
browserbarTrain nieuwe teamleden effectief en efficiënt

Vereenvoudig en versnel het onboarding proces door te visualiseren. Wanneer je diagrammen in Lucidchart creëert en deze direct beschikbaar maakt, kunnen werknemers zichzelf inwerken en snel kennis opdoen over de codebasis en systemen die essentieel zijn voor het slagen in hun rol.

browserbarMaak een centrale opslagplaats aan voor documentatie

Houd je organisatie op de hoogte door hen toegang te geven tot processtromen, systeemdocumentatie en netwerkdiagrammen. Met een gecentraliseerd account kan jouw organisatie alle Lucidchart documenten bewaren om de kennis binnen het bedrijf te houden en ervoor te zorgen dat werknemers geen bedrijfseigen informatie meenemen.

browserbarBegrijp en optimaliseer jouw organisatie

In Lucidchart kun je organigrammen maken waarmee je je teams en process maps efficiënt kunt structureren, en die je in je organisatie kunt uitrollen om de organisatie en consistentie te bevorderen. Door gebruik te maken van de integraties van Lucidchart met platforms zoals Confluence en Jira, kunt je je actuele documentatie op één locatie onderbrengen waar iedereen bij kan.

browserbarCommuniceer plannen met andere stakeholders

Lucidchart helpt de communicatie te stroomlijnen en de kloof tussen afdelingen te overbruggen. Met behulp van visualisatie kunnen belanghebbenden de plannen en initiatieven van hun team presenteren aan zowel technisch als niet-technisch publiek en laten zien hoe ze de doelstellingen van de organisatie als geheel ondersteunen.

Duidelijk communiceren over technische informatie met elk publiek

Ontdek hoe Join Pablo Valarezo, Expert Information Security Manager bij Acxiom, Lucidchart gebruikt om technische processen en ideeën over te brengen op doelgroepen met een verschillende mate van technische expertise. Het aantal plekken is beperkt, dus reserveer nu!

Casestudy LogMeIn

Trevor Bryant, senior netwerkingenieur bij LogMeIn, overziet de netwerkinfrastructuur van alle kantoren van het bedrijf in Noord-Amerika. Lucidchart is een eenvoudige manier gebleken om samen te werken en nauwkeurige netwerkdiagrammen te onderhouden waarin de configuratie van elk kantoor wordt gedocumenteerd.

BetterCloud ontwikkelt producten voor bedrijven die de dagelijkse ervaring voor Google Workspace beheerders en gebruikers verbeteren. Om producten van dit kaliber te bouwen, maken we UML-diagrammen, processtromen en database ontwerpen aan. We weten dat in realtime samenwerken en innoveren essentieel is en daarom vertrouwen we op Lucidchart voor al deze cruciale artefacten.

David Hardwick, CTO van BetterCloud

Communiceer altijd en overal met uw team. Meld u nu aan voor een gratis proefperiode.

Gratis registreren
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.