Organigram Maken Online

Bouw indrukwekkende organigrammen met de software van Lucidchart. Met Lucidchart produceert u diagrammen die er fantastisch uitzien en duidelijk communiceren.

Organigrambouwer

Sjablonen organigram

Maak nu uw organigram! Onze vormbibliotheek biedt alles wat u nodig hebt.
Sleep het organigram naar de lege pagina om aan de slag te gaan.

Maak organigrammen en meer

De vormbibliotheek van Lucidchart bevat alles van UML-symbolen tot iconen voor netwerkschema's. U hebt steeds de juiste afbeeldingen binnen handbereik!

Voorbeeld organigram

Organigrambouwer

De samenwerkingsfuncties van Lucidchart maken het gemakkelijk om uw organigrammente delen. Met een enkele muisklik kunt u zo veel of zo weinig collega's als u wilt, toegang geven om het document te bekijken of te bewerken. Wijzigingen worden voor iedereen in real-time weergegeven.

Samenwerken aan organigram

Gemakkelijk organigrammen maken

U hoeft niet van nul te beginnen: importeer bedrijfsgegevens met een spreadsheet of CSV-bestand. Vervolgens kunt u uw organigram personaliseren door foto's aan de namen en functies toe te voegen.

Gebruiksvriendelijk - verslepen

De hoogtepunten

Maak uw eigen professionele diagrammen. Organigrammen worden zo eenvoudig, intuïtief en zelfs leuk.

Verslepen

Gewoon verslepen

We hebben de interface van Lucidchart ontworpen om zo intuïtief mogelijk te zijn. Zodra u de gegevens van uw bedrijf hebt geïmporteerd, kunt u elementen gewoon verslepen om ze toe te voegen of aan te passen. De ingebouwde opmaaktool van Lucidchart kan uw organigram zelfs automatisch ordenen.

Visio importeren en exporteren

Visio importeren en exporteren

Misschien bent u klaar om over te stappen, maar wilt u niet van nul aan een nieuw organigram beginnen? Dat is geen probleem, met Lucidchart kunt u uw oude Visio-bestanden gewoon vanop uw computer openen en bewerken. U kunt zelfs Visio-bestanden openen die online zijn opgeslagen, of als e-mailbijlage werden verstuurd.

Google Drive

Naadloos geïntegreerd

Diagrammen kunnen zowat elk type werk vereenvoudigen, en daarom is Lucidchart compatibel met een hele reeks cloudgebaseerde productiviteitsoplossingen. Installeer de add-on van Lucidchart om diagrammen te creëren en delen vanuit de bekende interface van Google Drive.

Deel gedrukt of digitaal

Publiceren en delen

Wellicht wilt u uw diagrammen via een aantal verschillende kanalen met verschillende doelgroepen delen. Met Lucidchart kunt u uw werk delen op Twitter, LinkedIn en Google+, of gewoon op uw eigen website. Of u kunt het downloaden, als pdf of als afbeelding.

Voorbeelden