Organigram Maken Online

Bouw indrukwekkende organigrammen met de software van Lucidchart. Met Lucidchart produceert u diagrammen die er fantastisch uitzien en duidelijk communiceren.

of
Google Markregistreer met Google

Door me te registreren, ga ik akkoord met de dienstvoorwaarden en het privacybeleid van Lucid Software.

96% van de Fortune 500 kiest voor Lucidchart.

https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/images/raytheon-australia-and-new-zealand@2x.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/images/british-petroleum-australia-and-new-zealand@2x.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/images/mckinsey-australia-and-new-zealand@2x.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/images/loreal-australia-and-new-zealand@2x.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/images/barclays-australia-and-new-zealand@2x.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/images/bms-australia-and-new-zealand@2x.png

Organigrambouwer

Maak nu uw organigram! Onze vormbibliotheek biedt alles wat u nodig hebt. Sleep het organigram naar de lege pagina om aan de slag te gaan.

Maak organigrammen en meer

De vormbibliotheek van Lucidchart bevat alles van UML-symbolen tot iconen voor netwerkschema's. U hebt steeds de juiste afbeeldingen binnen handbereik!

Meer functies

Organigrambouwer

De samenwerkingsfuncties van Lucidchart maken het gemakkelijk om uw organigrammente delen. Met een enkele muisklik kunt u zo veel of zo weinig collega's als u wilt, toegang geven om het document te bekijken of te bewerken. Wijzigingen worden voor iedereen in real-time weergegeven.

Meer functies

Gemakkelijk organigrammen maken

U hoeft niet van nul te beginnen: importeer bedrijfsgegevens met een spreadsheet of CSV-bestand. Vervolgens kunt u uw organigram personaliseren door foto's aan de namen en functies toe te voegen.

Meer functies

De Hoogtepunten

Maak uw eigen professionele diagrammen. Organigrammen worden zo eenvoudig, intuïtief en zelfs leuk.

 • Lucid Features

  Gewoon verslepen

  We hebben de interface van Lucidchart ontworpen om zo intuïtief mogelijk te zijn. Zodra u de gegevens van uw bedrijf hebt geïmporteerd, kunt u elementen gewoon verslepen om ze toe te voegen of aan te passen. De ingebouwde opmaaktool van Lucidchart kan uw organigram zelfs automatisch ordenen.

 • Lucid Features

  Visio importeren en exporteren

  Misschien bent u klaar om over te stappen, maar wilt u niet van nul aan een nieuw organigram beginnen? Dat is geen probleem, met Lucidchart kunt u uw oude Visio-bestanden gewoon vanop uw computer openen en bewerken. U kunt zelfs Visio-bestanden openen die online zijn opgeslagen, of als e-mailbijlage werden verstuurd.

 • Lucid Features

  Naadloos geïntegreerd

  Diagrammen kunnen zowat elk type werk vereenvoudigen, en daarom is Lucidchart compatibel met een hele reeks cloudgebaseerde productiviteitsoplossingen. Installeer de add-on van Lucidchart om diagrammen te creëren en delen vanuit de bekende interface van Google Drive.

 • Lucid Features

  Publiceren en delen

  Wellicht wilt u uw diagrammen via een aantal verschillende kanalen met verschillende doelgroepen delen. Met Lucidchart kunt u uw werk delen op Twitter, LinkedIn en Google+, of gewoon op uw eigen website. Of u kunt het downloaden, als pdf of als afbeelding.

een organigram maken