Organigramsjabloon voor Excel

Organigramsjabloon voor Excel

Bent u op zoek naar een manier om uw bedrijfsinformatie uit Excel in een organigram te importeren? Dan hebben wij voor u de oplossing. Met Lucidchart kan dat met enkele muisklikken.

Het is gemakkelijk om uw Excel-gegevens in de editor te importeren, een organigram te genereren en er de laatste hand aan te leggen alvorens te publiceren. Lucidchart biedt zelfs ruimte voor foto's om het document extra te personaliseren.

Probeer het nu
Registreer gratis

Een organigram bouwen met gegevens uit Excel

Sla uw bedrijfsgegevens eerst in Excel op als CSV-bestand. Open Lucidchart en schakel de organigrambibliotheek in. Scroll naar beneden en kies "Gegevens importeren" in de vormbibliotheek. U kunt uw CSV-gegevens ook rechtstreeks in het venster kopiëren en plakken, als u dat verkiest. Kijk zeker deze gedetailleerde instructies na om ervoor te zorgen dat de opmaak van uw spreadsheet correct is. Wilt u met een bestaand sjabloon aan de slag? Dat kan ook. Klik hieronder op het basissjabloon om het in de editor te bewerken, of scroll naar beneden voor nog meer mogelijkheden.


Basissjabloon organigram

Klik om te openen
Eenvoudig organigram

Meer organigramsjablonen

Kies het organigramsjabloon dat het beste bij uw bedrijf past. Kies leuke, felle kleuren om afdelingen te onderscheiden, of kies een zwart-witthema voor een traditioneel uitzicht. Wilt u graag een gezicht op al die namen plakken? Met Lucidchart kunt u gemakkelijk afbeeldingen importeren van Google Drive, Dropbox, Facebook of Flickr en ze vervolgens naar het juiste vakje slepen. Als uw organigram klaar is, wordt het veilig opgeslagen in de cloud zodat u het wanneer nodig gemakkelijk kunt vinden en aanpassen. Imponeer uw collega's en klanten met een organigram van professionele kwaliteit, dat u bovendien moeiteloos kunt bijwerken.

Organigramsjabloon 1

Organigramsjabloon 1

Organigramsjabloon 2

Organigramsjabloon 2

Organigramsjabloon 3

Organigramsjabloon 3


U kunt deze software nu uitproberen met een aanpasbaar organigramsjabloon van Lucidchart. Daarna kunt u gratis een account aanmaken om uw werk op te slaan!

Probeer het nu
Registreer gratis