Eindelijk, diagrammen zoals u ze wilt

Lucidchart biedt een intuïtieve oplossing waarmee uw hele organisatie kan samenwerken aan diagrammen. We leggen de nadruk op kwaliteit, veiligheid en betaalbaarheid; u beslist zonder zorgen. Ontdek wat Lucidchart voor u kan betekenen.

Gratis registreren

Meteen Gemakkelijk

Lucidchart is volledig intuïtief - u kunt meteen gemakkelijk aan de slag.

 • Niets te installeren

  Niets te installeren

  Verspil geen tijd meer aan desktopsoftware. Geen verouderde versies, verloren bestanden en hoge kosten meer. Lucidchart is steeds online, klaar voor een nieuw project.

 • Verslepen

  Verslepen

  Alles wordt eenvoudiger als u gewoon kunt verslepen. Een lijn tekenen kan bijvoorbeeld door gewoon te slepen vanaf de rand van een object. Laat de muisknop los en er verschijnt meteen een vorm.

 • Toegewijde ondersteuning

  Toegewijde ondersteuning

  We zijn er als u ons nodig hebt. Bezoek ons forum of stuur een e-mail, en we zullen uw vraag snel beantwoorden. We willen dat u steeds zo productief en efficiënt mogelijk kunt werken.

 • Eenvoudige schaalbaarheid

  Eenvoudige schaalbaarheid

  We helpen u naar het volgende niveau te tillen, als de tijd daar rijp voor is. Lucidchart is gemaakt om in uw werk te passen, en groeit met u mee van 2 tot 200.000 teamleden.

Gemaakt voor teamwerk

Geef uw productiviteit een boost door in real-time samen te werken met Lucidchart.

 • Groepschat en opmerkingen

  Groepschat en opmerkingen

  Communicatie is van cruciaal belang in onze gezamenlijke diagramomgeving. Met Lucidchart kunt u in real-time chatten met het team of een opmerking in het document posten. Zo weet iedereen wat er gebeurt en nog moet gebeuren.

 • Elke browser, overal

  Elke browser, overal

  Omdat Lucidchart is gebouwd volgens HTML5- en webnormen, werkt het in elke bekende browser en op elk op het internet aangesloten apparaat. Nu kunt u delen met vrienden en collega's, zonder zorgen over compatibiliteit.

 • Revisiegeschiedenis

  Revisiegeschiedenis

  Met de krachtige revisiegeschiedenis houdt u de ontwikkeling van uw document bij. We tonen wie, wat en wanneer - en als u niet inziet waarom, kunt u de wijzigingen gewoon ongedaan maken.

 • Ingesloten documenten

  Ingesloten documenten

  Klaar om uw harde werk aan iedereen te tonen? Voeg uw diagram toe aan een wiki, bedrijfswebsite of blog en het wordt automatisch bijgewerkt als u het wijzigt in Lucidchart.

Veilig en betrouwbaar

We volgen de beste praktijken van de sector om uw gegevens veilig te houden. Meer informatie

 • Data-encryptie

  Data-encryptie

  Alle gegevens worden overgedragen naar de servers van Lucidchart met Secure Socket Layer (SSL) met AES-256-bit encryptie. De encryptiesleutels worden veilig opgeslagen en geregeld veranderd, om de site nog veiliger te maken.

 • Robuuste backup

  Robuuste backup

  We slaan elke versie van uw diagrammen op en houden uw wijzigingen automatisch bij. Er wordt elk uur een backup gemaakt van elk document, dus hoeft u zich geen zorgen meer te maken over verloren bestanden of problemen met uw harde schijf.

 • Veilige datacenters

  Veilige datacenters

  Lucidchart wordt gehost vanuit meerdere beveiligde datacenters. We werken samen met vooraanstaande bedrijven zoals Amazon Web Services om u de best mogelijke opslag en veiligheid te bieden.

Naadloos geïntegreerd

Diagrammen zonder grenzen dankzij de integraties van Lucidchart.

 • Google Suite Integration

  Geen enkele app is een eiland, dus hebben we integratie voorzien met de beste cloud-providers ter wereld, om uw Lucidchart-ervaring nog beter te maken. Als u G Suite of Drive gebruikt, kunt u Lucidchart met slechts enkele muisklikken volledig integreren.

 • Atlassian Products

  De integraties van Lucidchart zijn op maat gemaakt van efficiënte bedrijven. U hebt vanuit Confluence, JIRA en Jive veilig en gemakkelijk toegang tot uw documenten. Uw bedrijf zal delen en communiceren zoals nooit tevoren.

 • Visio Alternative

  Lucidchart is het enige alternatief voor Visio online waarmee u Microsoft Visio kunt importeren en exporteren, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om uw werk in de cloud te bewaren. U kunt uw Lucidchart-documenten ook exporteren om ze te delen met collega's die de overstap nog niet hebben gemaakt.

Ongelooflijk betaalbaar

Krijg meer voor uw geld met Lucidchart.

 • Vervang dure Visio-licenties

  Vervang dure Visio-licenties

  Lucidchart biedt een veel betere prijs-kwaliteitsverhouding dan Microsoft Visio - het is efficiënter, heeft meer samenwerkingsmogelijkheden en de abonnementskosten zijn bovendien aanzienlijk lager. U kunt nu een volledige afdeling uitrusten met Lucidchart aan een fractie van de kosten voor Visio.

 • Wij zorgen voor onderhoud en ondersteuning

  Wij zorgen voor onderhoud en ondersteuning

  Onderhoud en ondersteuning gebeuren bij ons, dus heeft uw IT-afdeling een zorg minder, en meer tijd voor andere prioriteiten. Verspil geen tijd meer aan compatibiliteitsproblemen, desktopinstallatie en updates.