• Sjablonen voor noodplannen

  Heeft u sjablonen voor noodplannen nodig? Met Lucidchart bouwt u gemakkelijk plattegronden. Vervolgens kunt u overal afbeeldingen en pijlen toevoegen. Uw noodplan wordt duidelijk en eenvoudig te begrijpen.

  Probeer het nu
  Registreer gratis
  Sjablonen voor noodplannen
 • Hulpmiddelen voor noodplannen

  Ieder sjabloon voor een plattegrond in Lucidchart is een geweldig hulpmiddel voor noodplannen. Probeer er nu één uit. Met onze software kunt u ieder standaard sjabloon volledig aanpassen.

  Probeer het nu
  Registreer gratis
  Sjablonen voor noodplannen

Noodplannen voor thuis

Het is voor ieder huishouden belangrijk om een noodplan te hebben. Maar veel plattegronden zijn moeilijk te gebruiken en niet erg intuïtief. Daarnaast beschikken ze niet over ingebouwde functies voor noodplannen. Met Lucidchart kunt u iedere vorm toevoegen of aangepaste afbeeldingen gebruiken die u zelf uploadt. Een fluitje van een cent!

Noodplannen voor op kantoor

Heeft u een noodplan nodig voor uw kantoor? Lucidchart biedt ook gratis plattegronden voor kantoren aan. U vindt hier vormen voor muren, bureaus, ramen, deuren en meer. Voeg tekst en lijnen toe aan uw plattegronden om een vluchtroute of andere belangrijke details aan te geven, zoals waar brandblussers of zaklampen zich bevinden.

Andere noodhulpmiddelen

Als u bezig bent met noodplannen wilt u vast meer dan een noodplattegrond vastleggen. Gelukkig heeft Lucidchart ook geweldige gratis sjablonen voor stroomdiagrammen waarmee u perfect de noodresponsprocessen of evacuatieprocedures kunt beschrijven. Maak er één en wees voorbereid op iedere situatie.

Gratis noodplansoftware

U hoeft niet te betalen om de mogelijkheden van Lucidchart voor plattegronden te gebruiken. Probeer gewoon een demo uit en ontdek hoe gebruiksvriendelijk onze software is. Daarna kunt u zich aanmelden voor een gratis account. Zo heeft u ook toegang tot stroomdiagrammen, plattegronden en andere vormbibliotheken. Upgrade naar een Pro-account voor premiumvormen en -functies.