Sjabloon zwembanen in PowerPoint

Sjabloon zwembanen in PowerPoint

Zwembanen zijn populaire containervormen die gebruikt worden om taken en deadlines te organiseren. Het is ontzettend gemakkelijk om een zwembaandiagram te maken in Lucidchart en dit vervolgens toe te voegen aan een PowerPoint-presentatie.

Lucidchart maakt teamcommunicatie mogelijk met stroomdiagrammen, organigrammen, BPMN-diagrammen en andere kritische documentatie. Probeer de app en zie hoe eenvoudig het is.

Probeer het nu
Registreer gratis

Wat zijn zwembanen?

Zwembanen worden gebruikt in allerlei soorten documenten en presentaties. Het zijn rechthoekige vormen die verticaal of horizontaal geplaatst kunnen worden. Extra elementen, met name stroomdiagramvormen, worden vervolgens toegevoegd om de stroom van activiteiten weer te geven. Het voorbeeld van de zwembaan hieronder is gemaakt met Lucidchart, een online applicatie voor het maken van diagrammen, en daarna in PowerPoint ingevoegd. Het kostte ons minder dan vijf minuten en het resultaat was deze prachtige presentatie.

Dit stroomdiagram wordt ingeperkt en georganiseerd door zwembanen. Het heeft de bedoeling teamleden op hun doelen gericht te houden, ongeacht waar ze in het proces staan. Om uw eigen wijzigingen aan dit sjabloon aan te brengen, selecteert u het en registreert u zich voor een gratis proefperiode. Kies vervolgens voor downloaden als afbeelding, PDF of Visio-document. De eerste optie is het beste als u het bestand in een PowerPoint-presentatie wilt invoegen.

AAN POWERPOINT TOEVOEGEN

1.

Om uw zwembaandiagramsjabloon aan een PowerPoint-presentatie toe te voegen, klikt u op Bestand > Downloaden Als in de Lucidchart-editor. Selecteer het type afbeelding dat u wilt gebruiken en welke delen van de pagina u wilt downloaden en klik dan op Downloaden

2.

Open een lege presentatie in Microsoft PowerPoint. Klik op het tabblad Invoegen en kies Afbeeldingen. Blader naar de afbeelding die u gedownload hebt en klik op Invoegen.


Voorbeeld zwembaandiagram

Klik om te openen
Sjabloon zwembanen in PowerPoint

Meer sjablonen voor zwembaandiagrammen

PowerPoint is een populair programma voor presentaties, maar het is niet bedoeld om diagrammen mee te maken. Worstel niet langer met de verkeerde software: Lucidchart is een snelle en betaalbare oplossing. Probeer het gratis en maak alles, van stroomdiagrammen tot BPMN-diagrammen. De volgende sjablonen zijn slechts een paar voorbeelden van wat we aanbieden.

Sjabloon zwembanen in PowerPoint

Eenvoudige horizontale zwembaan

Bent u nog niet bekend met diagrammen maken? Begin met dit eenvoudige zwembaandiagram. U kunt de oriëntatie van de zwembaan met een paar klikken wijzigen. Lucidchart geeft iedere gebruiker een gratis premiumproefperiode. Als deze voorbij is kunt u kiezen voor onze optie van een permanent gratis account.

Sjabloon zwembanen in PowerPoint

Eenvoudige verticale zwembaan

Het is eenvoudig om dit zwembaansjabloon te delen, via een URL of een gedownload document. We geven gebruikers zelfs de mogelijkheid om documenten op sociale media te delen of in te sluiten op een webpagina. En wat betreft samenwerking: meerdere gebruikers kunnen tegelijkertijd aan hetzelfde bestand werken.

Sjabloon zwembanen in PowerPoint

Zwembaan bestelproces

Plan en organiseer complexe processen, zoals hoe bedrijven een bestelling van een klant verwerken. Pas dit voorbeeld aan met uw eigen acties. U kunt iedere vorm uit de toolbox slepen en loslaten op het doek. Verander de kleuren en tekst in een paar seconden en deel het resultaat!


Zet uw diagrammen in de cloud. Lucidchart is zeer geschikt voor freelancers, studenten, bedrijven en meer. Probeer onze proefperiode voor teams en ontdek het zelf.

Probeer het nu
Registreer gratis