Tools en software voor procesmodellering

Lucidchart helpt u om uw bedrijfsprocessen te visualiseren zodat u de nodige wijzigingen kunt aanbrengen en de efficiëntie van uw bedrijf kunt verbeteren.

of
Google Markregistreer met Google

Door me te registreren, ga ik akkoord met de dienstvoorwaarden en het privacybeleid van Lucid Software.

96% van de Fortune 500 vertrouwt op Lucidchart om hun teams te helpen samenwerken.

https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-google-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-bmw-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-netflix-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-amazon-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-adobe-bluesteel.png
https://d2slcw3kip6qmk.cloudfront.net/marketing/logos/logo-GE-bluesteel.png

Tools voor procesmodellering (BPM)

Met de gemakkelijke interface van Lucidchart kan iedereen in uw bedrijf gemakkelijk bedrijfsprocessen modelleren. Onze software stelt u in staat om stroomdiagrammen volledig te personaliseren om zo optimaal met anderen te communiceren.

een proceskaart maken
Stroomdiagram

Online tool voor procesmodellering

Met de cloudgebaseerde software van Lucidchart kunt u bedrijfsprocesdiagrammen bouwen vanaf elke desktop of mobiel apparaat, met OS X, Linux of pc. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over de compatibiliteit van uw diagrammen.

Meer functies

Samenwerken aan procesmodellering

Diagrammen bouwen is efficiënter als iedereen in real time kan samenwerken. Met Lucidchart kunt u uw document met anderen delen zodat ze het altijd en overal kunnen bewerken, bekijken en becommentariëren. Probeer onze chatfunctie of start een Google Hangout. Uw bedrijfsprocessen verbeteren is gemakkelijker als u met anderen samenwerkt.

Meer functies

Gratis tools voor Business Process Management

Registreer vandaag voor een gratis proefperiode om diagrammen te maken. U kunt upgraden naar een professionele account voor extra functies zoals premium vormbibliotheken en Google-integraties. Lucidchart biedt gratis professionele accounts voor alle onderwijzers en studenten.

Meer functies

Bedrijfsprocesmodellering met Lucidchart

Lucidchart maakt het nu gemakkelijk om voor elke sector professionele bedrijfsprocesmodellen te maken.

 • Lucid Features

  Visio import / export

  Met Lucidchart kunt u gemakkelijk Microsoft Visio-bestanden importeren en exporteren zodat u nooit dubbel werk hoeft te doen. Het was nog nooit zo gemakkelijk om al uw werk op één plaats in de cloud op te slaan.
 • Lucid Features

  Geïntegreerde BPM-tool

  Lucidchart is volledig geïntegreerd met G Suite zodat u snel kunt inloggen en aan de slag kunt gaan met Google Drive, Docs en Sheets. Dankzij integraties met Confluence, Jira Software en Hipchat wordt samenwerken nog gemakkelijker.
 • Lucid Features

  Publiceren en delen

  Toon uw diagrammen ook aan anderen. Download uw bedrijfsprocesmodel als pdf, jpeg, png en nog veel meer. Deel het via sociale media of e-mail, of druk een fysiek exemplaar af.
 • Lucid Features

  BPM-app

  Met Lucidchart kunt u altijd en overal aan uw diagrammen werken. Download de iOS-app van Lucidchart om op elk mobiel apparaat bedrijfsprocesmodellen te bouwen.
een proceskaart maken