Eindelijk diagrammen op een goede manier gedaan.

Lucidchart biedt een intuïtieve en collaboratieve diagramoplossing voor uw hele organisatie. Onze focus op kwaliteit, veiligheid en betaalbaarheid maakt uw beslissing gemakkelijk. Bekijk de mogelijkheden en zie wat Lucidchart voor uw bedrijf kan betekenen.

Probeer het nu!
Registreren is gratis!

Gemakkelijk vanaf het begin

Lucidchart is meteen intuïtief, er is geen leercurve.

Niets om te installeren

Neem afscheid van de drukte van desktop software. Geen verouderde versies, corrupte bestanden, en kostenopjagers. Lucidchart is altijd online en slechts een klik verwijderd.

Slepen en neerzetten

De slepen en neerzetten-functionaliteit vereenvoudigt de hele ervaring. Bijvoorbeeld, lijntekenen is net zo eenvoudig als het slepen van de rand van een object. Laat los en een nieuwe vorm verschijnt onmiddellijk.

Speciale ondersteuning

We zijn er als u ons nodig hebt. Neem een kijkje op onze forums of stuur ons een mailtje en we zorgen dat uw vragen zo snel mogelijk beantwoord worden. Ons doel is om te zorgen dat u productiever en efficiënter te werk kunt gaan.

Schaalbaarheid

Wanneer de tijd komt, dan helpen wij u om uw diagrammen naar het volgende niveau te nemen. Van een team van 2 tot een organisatie van 200.000, Lucidchart is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen en met u mee te groeien.

Gebouwd voor samenwerking

Verhoog de productiviteit met de real-time samenwerking van Lucidchart.

Elke browser, overal

Omdat Lucidchart is gebouwd op HTML5 en webstandaarden, werkt het op elke grote browser en apparaat met internet! Nu kunt u met vrienden en collega's delen zonder een seconde na te denken over compatibiliteitsproblemen.

Revisiegeschiedenis

Robuuste herzieningsgeschiedenis volgt de ontwikkeling van uw document. We laten u zien wie, wanneer, en wat -en als u niet ziet waarom, keer u gewoon terug naar een vorige versie of begint u een nieuw document met een vorige versie.

Groeps-chat en reacties

Communicatie is de sleutel tot onze collaboratieve diagramomgeving. Met Lucidchart kunt u chatten met het team in real-time of een reactie direct in het document achterlaten. Nu is iedereen aan boord en op de hoogte.

Ingesloten documenten

Klaar om uw creatie de wereld in te brengen? Voeg het diagram toe aan een wiki, bedrijfswebsite, of blog en het zal automatisch worden bijgewerkt als u wijzigingen in Lucidchart maakt.

Veilig en betrouwbaar

U kunt erop vertrouwen dat uw documenten veilig zijn met Lucidchart.

Geavanceerde data-encryptie

Uw gegevens zijn veilig bij ons. Alle gegevens worden doorgestuurd naar de Lucidchart-servers met behulp van Secure Socket Layer (SSL) met AES-256 bit encryptie. We slaan encryptiesleutels veilig op en wijzigen ze geregeld om de veiligheid van de site verder te verhogen.

Robuuste back-up

We slaan elke versie van uw diagrammen op en slaan automatisch uw wijzigingen op. Uw documenten worden elk uur op meerdere datacenters opgeslagen -niet meer piekeren over misplaatste bestanden of harde schijf-fouten.

Beveiligde datacenters

Lucidchart wordt gehost vanuit meerdere beveiligde datacenters. We werken samen met toonaangevende bedrijven zoals Amazon Web Services om u te voorzien van top-of-the-line opslag en beveiliging.

Naadloos geïntegreerd

Lucidchart integraties breiden de diagramhorizon uit.

Google Apps / Drive

We weten dat geen app het in zijn eentje kan dus hebben we geïntegreerd met een aantal van 's werelds toonaangevende cloud-providers om de Lucidchart-ervaring verder uit te breiden. Als u Google Apps of Drive gebruikt, kunt u volledig integreren met Lucidchart in slechts een paar klikken.

Confluence, JIRA, en Jive

De integraties van Lucidchart dienen de efficiënte onderneming. Krijg veilig en eenvoudig toegang tot documenten van Confluence, JIRA, en Jive. Uw organisatie zal delen en communiceren als nooit tevoren.

Visio import / export

Lucidchart is de enige online diagramtoepassing die import en export biedt van Microsoft Visio. Het is nu gemakkelijker dan ooit om uw werk over te brengen naar de cloud. U kunt ook Lucidchart-documenten exporteren om te kunnen delen met collega's die de overstap nog niet hebben gemaakt.

Ongelooflijk betaalbaar

Besteed minder en krijg meer met Lucidchart.

Vervang dure Microsoft Visio-licenties

Lucidchart biedt kwaliteit en besparingen ongeëvenaard door Microsoft Visio -van grotere efficiëntie, tot betere samenwerking en drastisch lagere abonnementskosten. Nu kunt u uw hele afdeling uitrusten met Lucidchart voor een fractie van de kosten van Visio.

Onderhoud en ondersteuning van ons

Omdat het onderhoud en de ondersteuning plaats vind aan onze kant, kan uw IT-personeel gemakkelijk ademen en zich richten op andere prioriteiten. Zeg vaarwel tegen het worstelen met compatibiliteitsproblemen, desktop-installaties, en versie-updates.