PINGDOM_CANARY_STRING

Online Visio-editor

Lucidchart is een krachtig Microsoft Visio-alternatief. Met de online editor van Lucidchart kunt u gemakkelijk Visio-bestanden importeren en bewerken, of zelfs nieuwe documenten aanmaken. Probeer het nu gratis.

Gratis registreren

Importeer en bewerk uw Visio-bestanden.

Probeer het nu
Stroomdiagram

Visio converteren

Hebt u oude Microsoft Visio-bestanden? Converteer ze in enkele seconden en bekijk en bewerk ze in de online editor van Lucidchart. Als u uw documenten terug naar MS Visio wilt exporteren, is ook dat geen probleem met Lucidchart.

U kunt bestanden bewerken net zoals in Microsoft Visio. Versleep vormen naar waar u ze wilt - zo gemakkelijk is het.

Meer functies

Betere productiviteit

Nodig bijdragers uit en bepaal wie elk document kan bekijken of bewerken, en wie er eigenaar van is. Met Lucidchart kunt u in de editor zelf communiceren, door in real-time te chatten en opmerkingen te posten.

Meer functies

Eenvoudig en gestroomlijnd

Ludidchart maakt gebruik van een eenvoudige interface, dus kunt u meteen aan de slag. Begin nu diagrammen te bouwen! Vragen? Ons tutorial- en ondersteuningsteam staat tot uw dienst.

Meer functies

De hoogtepunten

Maak uw eigen professionele diagrammen. Stroomschema's worden eenvoudig, intuïtief en zelfs leuk.

 • Lucid Features

  Gemakkelijk diagrammen bouwen

  Onze gebruiksvriendelijke editor maakt het gemakkelijk om de elementen in uw stroomdiagram te ordenen. Klik en sleep met de muis om vormen met een lijn te verbinden - of voeg een afbeelding toe om uw stroomdiagram echt uniek te maken. Onze intuïtieve interface maakt het u gemakkelijk.
 • Lucid Features

  Visio import / export

  Wij helpen u om uw werk zo goed mogelijk te doen, en nog het liefst zonder stress. U kunt Microsoft Visio-bestanden gemakkelijk importeren en exporteren, zodat u niets twee keer hoeft te doen. Bovendien kunt u blijven samenwerken met collega's die de overstap nog niet hebben gemaakt.
 • Lucid Features

  Volledig geïntegreerd

  Lucidchart is volledig geïntegreerd met G Suite, zodat u uw bestaande Google-gegevens kunt gebruiken en synchroniseren met Google Drive en Docs. U kunt ook gemakkelijk inhoud van YouTube, Dropbox en Facebook gebruiken in Lucidchart. Alles wat u nodig hebt, binnen handbereik.
 • Lucid Features

  Publiceren en delen

  We helpen u een professioneel ogend stroomdiagram te bouwen, en bovendien helpen we u het te delen. Publiceer uw stroomdiagram als pdf of afbeelding om deze gemakkelijk in een rapport of presentatie te kunnen opnemen. U kunt het zelfs insluiten op uw webpagina.
Probeer het nu
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.