• Het is als Visio voor de Mac

  Zonder toegang tot de traditionele gedownloade diagramhulpmiddelen zoals Visio, moeten Mac-gebruikers een alternatief hebben. Lucidchart beschikt over alle essentiële functies van Microsoft Visio zonder dat u gebonden bent aan een PC.

  Probeer het nu
  Meld je gratis aan
 • Visio import & export

  Als u onlangs bent overgestapt van een pc naar een Mac, vraagt u zich misschien af hoe u uw oude Visio-bestanden nog kunt bewerken. Importeer deze documenten gewoon in Lucidchart, en ga verder waar u gebleven was.

  Probeer het nu
  Meld je gratis aan

Visio

Lucidchart

Besturingssystemen

Windows MacWindowsLinux

Delen, chatten en real-time samenwerking

(zonder additionele producten)

check

Geen downloads of updates

(zodat gebruikers altijd de meest up-to-date versie hebben)

check

Visio import & export

(inclusief stencils)

check check

Web-based software

check

Gratis licenties voor lite-gebruikers

check

EENVOUDIG AAN DE SLAG

Nooit meer langzame virtuele machines hoeven op te starten of vast te komen zitten zonder een alternatief voor Microsoft Visio voor de Mac. Maak gewoon een gratis account aan en u zult diagrammen kunnen maken in momenten.

Lucidchart brengt de eenvoud en glans waaraan Mac-gebruikers gewend zijn, het is een natuurlijke pasvorm.

REALTIME SAMENWERKING

Werk in real-time met iedereen in de wereld. Vermijd het gerommel van e-mailbijlage overbelasting, single-user editing, en het bezorgd zijn over backups.

Overstappen naar de cloud maakt het eenvoudig om mensen samen te brengen om samen te werken. Visio Mac OS ondersteunt deze functionaliteit niet.

PLATFORM-ONAFHANKELIJKE COMPATIBILITEIT

Toegang tot uw documenten op al uw apparaten zonder extra kosten. Maak naadloos gebruik van Lucidchart op uw iMac, MacBook en iPad en bekijk uw documenten onderweg.

Met uw documenten in de cloud, hebt u altijd toegang tot de meest up-to-date versie. Microsoft Visio downloads zijn verleden tijd.


KOSTEN VAN DIAGRAMSOFTWARE VOOR TEAMS

Jaarlijkse kosten ($)

Grootte van team

BETAALBAARDER

U kunt uw gehele organisatie uitrusten met Lucidchart voor ongeveer de helft van de kosten van het runnen van Visio zonder iets te downloaden en op elke Visio Mac OS.

Met Gratis, Basis, Pro en Team accounts, zult u een plan kunnen vinden dat bij uw wensen en budget past. Geen behoefte meer om Microsoft Visio voor de Mac te downloaden!