Visio nodig voor Mac?

Gratis registreren

Het is een Visio-alternatief voor Mac

In plaats van een gedownloade diagramtool zoals Visio, is er voor Mac-gebruikers nu Lucidchart, het eerste Visio-alternatief in de cloud. Lucidchart biedt alle belangrijke functies van Microsoft Visio plus veel meer.

Kies voor Lucidchart, een Microsoft Visio-alternatief voor Mac dat perfect binnen uw budget past.

Microsoft Visio importeren

Als u recent van een pc naar een Mac bent overgestapt, vraagt u zich misschien af hoe u uw oude Visio-bestanden kunt bewerken. Met Lucidchart kunt u die bestanden gewoon importeren en bewerken.

U kunt bestanden bewerken net zoals in Microsoft Visio. Versleep vormen naar waar u ze wilt - zo gemakkelijk is het.

 

Visio

Lucidchart

Delen, chatten en in real-time samenwerken

(zonder bijkomende producten)

Controleer

Geen downloads of updates

(gebruikers hebben steeds de nieuwste versie)

Controleer

Visio importeren en exporteren

(inclusief Visio-stencils)

Controleer Controleer

Gratis licenties voor occasionele gebruikers

Controleer

Goedkoper

Rust uw hele organisatie uit met Lucidchart, aan een fractie van de prijs voor Visio. In tegenstelling tot onhandige Windows-software, werkt Lucidchart vlot op elke Mac OS.

Met meerdere accountniveaus is er voor iedereen steeds een passend plan. Kies voor Lucidchart, een Microsoft Visio-oplossing voor Mac die perfect binnen uw budget past.

Gemakkelijk van start

Hebt u een Mac-alternatief nodig voor online Visio ? U hoeft nu geen pijnlijk trage virtuele machines meer op te starten. Maak een gratis account aan en u kunt in enkele seconden diagrammen beginnen te bouwen.

Lucidchart biedt dezelfde eenvoud en verfijnde interface die Mac-gebruikers zo goed kennen. Het is een logische keuze.

 
 

Samenwerken in real-time

Werk in real-time samen, wereldwijd. Geen eindeloze e-mailbijlagen meer die slechts één iemand kan bewerken, en geen zorgen over backups.

De overstap naar de cloud brengt iedereen samen. Lucidchart maakt van samenwerking een kernfunctie.

Platformoverschrijdende compatibiliteit

Toegang tot uw documenten vanaf al uw apparaten, zonder extra kosten. Gebruik Lucidchart naadloos op uw iMac, MacBook en iPad, altijd en overal.

Met uw documenten in de cloud hebt u altijd toegang tot de meest recente versie. Manuele updates behoren tot het verleden.

 
 

Testimonials

"Ik was vroeger een Visio-gebruiker en betwijfelde dat webgebaseerde toepassingen ooit zo goed zouden werken als Visio. Lucidchart is fantastisch, dat had ik nooit verwacht." -Nicholas Williams, Senior Technical Design Engineer bij Pearson

"Ik was eerst op zoek naar Visio, omdat ik dat voordien gebruikte, maar Visio bestaat niet voor Mac. Dit was de andere optie. En eigenlijk denk ik dat dit even goed is als Visio... Ik verkies het zelfs boven Visio." -Brian Wallin, ingenieur bij Freshrealm.co

"Eerlijk gezegd hou ik niet van OmniGraffle. Het is te onhandig. En Visio is voor 95% van de gebruikers te complex. Lucidchart is fantastisch gebruiksvriendelijk. Iedereen kan er onmiddellijk mee aan de slag. Die functionaliteit maakt dat het een geweldige oplossing is." -Amanda Somma, PMO voor Enable Path