Volgordediagram voor een inlogpagina

Volgordediagram

Als u met UML wilt werken, is Lucidchart de perfecte oplossing. Onze editor biedt u elke vorm en elke lijn die u nodig hebt om dynamische diagrammen te creëren.

Unified Modeling Language (UML) is voor ingenieurs en bedrijven een manier om systemen in brede lijnen te modelleren en zo snel een proces, relatie of allebei vast te leggen.

Registreer gratis

UML-volgordediagram voor een inlogpagina (UML)

Een inlogpagina vraagt de gebruiker om inloggegevens in te voeren om bepaalde beschermde pagina's op een website te kunnen bekijken. Op deze beschermde pagina's staan meestal beveiligde en geïndividualiseerde gegevens, zoals een inbox voor e-mails of een online bankrekening. Het bouwen van een effectieve inlogpagina is essentieel voor veel typen websites. Het onderstaande diagram helpt om te demonstreren hoe een inlogpagina werkt in een inlogsysteem. De verscheidene objecten in het systeem – gebruiker, inlogpagina, inlogcontrole, hoofdpagina en de foutmeldingspagina voor een mislukte login – interacteren tijdens het verloop van de sequentie, en bepaalde resultaten worden weergegeven, afhankelijk van de vraag of de inloggegevens van de gebruiker kunnen worden geverifieerd.


Volgordediagram van een inlogpagina

Volgordediagram van een inlogpagina (UML)

Meer voorbeelden van volgordediagrammen in Lucidchart

Lucidchart biedt gebruikers een eenvoudige manier om makkelijk leesbare en begrijpbare diagrammen te maken, te bewerken, aan te passen en te delen. De Lucidchart-gemeenschap heeft een breed scala aan voorbeelddiagrammen voor school, werk en persoonlijke projecten. Sommige zijn gemaakt door onze getalenteerde gebruikers en andere, zoals de onderstaande voorbeelden, zijn gemaakt door het team van Lucidchart. Wanneer u een keuze maakt voor een diagram-app, vergeet dan niet dat Lucidchart is geïntegreerd met G Suite en Google Drive, zodat u het rechtstreeks vanaf de Google-interface kunt openen. U kunt ook eenvoudig Visio-bestanden importeren en exporteren.

Voorbeelden van volgordediagrammen

Voorbeeld volgordediagram van een banksysteem

Dit diagram van een banksysteem toont hoe het bankproces werkt, met een reeks opeenvolgende interacties. U kunt dit diagram naar wens aanpassen.

Bekijk ons voorbeeld van een volgordediagram voor een banksysteem hier.

Voorbeelden van volgordediagrammen

Voorbeeld volgordediagram van een boekingssysteem voor treintickets

Met een boekingssysteem kunnen klanten stoelen reserveren, hun vertrektijd kiezen en hun tickets kopen. U kunt dit systeem weergeven met Lucidchart.

Bekijk ons voorbeeld van een volgordediagram voor een treinreserveringssysteem hier.

Voorbeelden van volgordediagrammen

Voorbeeld volgordediagram van een hotelmanagementsysteem

Deel documenten zoals een diagram van een hotelmanagementsysteem, met onze gemeenschap door ze te publiceren. U kunt documenten ook privé versturen via e-mail.

Bekijk ons voorbeeld van een volgordediagram voor een hotelmanagementsysteem hier.


Klik op de knop hieronder om gratis een demo van Lucidchart te proberen. Onze app is snel, gebruiksvriendelijk en maakt samenwerken gemakkelijk. Probeer het nu zelf!

Registreer gratis