Android Testmodellen

Lucidchart biedt gemakkelijke tools om testmodellen te maken van mobiele apps. Het is de perfecte keuze voor nieuwe of ervaren Android-ontwikkelaars en ontwerpers.

Probeer het nu!
Registreren is gratis!

RIJKE ELEMENTEN

De Android testmodellentool van Lucidchart maakt ontwerpen eenvoudiger dan ooit. Met tientallen standaard GUI elementen om uit te kiezen, hebt u de vrijheid om elk denkbare interface te bouwen.

WERK SAMEN

Met moderne samenwerkingstechnologie kunt u testmodellen met cliënten en teamleden in real-time creëren. Het is eenvoudig om projectomvang vroeg in het proces te definiëren om tijd en geld te besparen.

AANKLIKBARE DOCUMENTEN

Inspireer vertrouwen in klanten door het creëren van indrukwekkende prototypes. Ingebouwde koppelingen naar elk element tonen de stroom van uw software van scherm tot scherm, wat de basis legt voor een goede gebruikerservaring.


Hulpmiddel voor het maken van Android-mockups
Maak Android mockups
maak een android mockup

BEKIJK MEER VOORBEELDEN VAN ANDROID TESTMODELLEN

Probeer een demo van ons Android testmodellen hulpmiddel zonder zelfs maar aan te hoeven melden. Als u houd van wat u ziet, kunt u een van de betaalbare plannen van Lucidchart selecteren om u op weg te brengen naar de creatie van de perfecte app.

Probeer uw Android testmodel te delen in de Gemeenschappelijke Bibliotheek en vraag om feedback! U kunt zelfs testmodellen die gedeeld zijn door andere app-ontwikkelaars en ontwerpers bekijken.