Bedrijfsproces-modellering

In het bedrijfsleven is communicatie alles. Lucidchart biedt uw bedrijf de nodige instrumenten om ervoor te zorgen dat de processen van uw organisatie gedocumenteerd en actueel zijn.

Probeer de demo

Snel en eenvoudig

De bedrijfsproces modelleringssoftware van Lucidchart stelt bedrijven in staat om snel processen in het hart van hun bedrijf te modelleren en inefficiënties te ontdekken.

Probeer de demo

Werk samen

Betrek de voornaamste belanghebbenden erbij om ervoor te zorgen dat uw processen nauwkeurig zijn. Of uw team in dezelfde ruimte of op verschillende continenten zit, Lucidchart maakt real-time samenwerking mogelijk om het te laten gebeuren.

Probeer de demo

Delen en publiceren

Nadat u uw bedrijfsproces hebt gedocumenteerd en bewerkt, kunt u het delen op de interne bedrijfswiki. Of u kunt een afbeelding in een PowerPoint-presentatie delen met anderen.

Ga aan de slag met BPMN-voorbeelden en sjablonen

Met individuele plannen die beginnen zonder kosten en teamplannen voor alle maten, is Lucidchart geschikt voor uw organisatie, of het nu een klein bedrijf of een multinational is.

Andere Lucidchart gebruikers hebben vele BPMN-voorbeelden gemaakt en gedeeld in de Gemeenschappelijke Bibliotheek. Deze voorbeelden kunnen een geweldige bron zijn als u net bent begonnen met procesmodellering.