ER-diagram Tool

Begin met niets of met een sjabloon om gemakkelijk ER-diagrammen online te tekenen. De gratis ER-diagram tool van Lucidchart maakt databankmodellering snel, efficiënt, en samenwerkend.

Probeer het nu
Schrijf gratis in

CONCEPTUELE MODELLEN

Gebruik Lucidchart om entiteit-relatie diagrammen krachtig en efficiënt te maken. Ga aan de slag met onze fundamentele naamgeving en vorm conventies, waaronder entiteiten, relaties en attributen. Breng dan belangrijke beperkingen over met een eenvoudige opmaak van vormen en pijlen.

COMPLEXE DATAMODELLEN

Sommige ER-diagram generatoren zijn onhandig en moeilijk te gebruiken. Met Lucidchart, opent u simpelweg de ER-diagrambibliotheek om te beginnen met het slepen en plaatsen van vormen. U zult lof winnen van uw team voor de migratie naar de cloud, het geld dat u bespaart, en het mogelijk maken van de samenwerking. Nu kunt u elk moment werken, overal, op elk apparaat dat HTML5 ondersteunt.

ONMIDDELLIJKE SAMENWERKING

De real-time samenwerking van Lucidchart betekent geen downtime –u hoeft zich niet meer af te vragen welk lid van uw team het werkexemplaar heeft. Uw documenten zijn veilig opgeslagen in de cloud en beschikbaar wanneer u ze nodig hebt. Met in-editor chats, opmerkingen en aanwezigheid, zal elk lid van uw team op dezelfde pagina zitten.


ER-diagram hulpmiddel
ER-diagram software
entiteit relatie hulpmiddel

BEGIN MET ERD-VOORBEELDEN

Wanneer u ER-diagram software van Lucidchart gebruikt, zal uw uitvoer er uit zien en functioneren zoals het zou moeten. U zult het extra voordeel van cross-platform compatibiliteit en overal toegang hebben. Begin vandaag nog met het maken van diagrammen met ons gratis plan of probeer een premiumplan voor 14 dagen. Onze plannen zijn verrassend betaalbaar, en een trial is geheel zonder risico!

Als u niet weet waar te beginnen, probeer dan door de ERD-voorbeelden te browsen die andere gebruikers hebben gedeeld in de Gemeenschappelijke Bibliotheek.