UML Tool & UML-diagram voorbeelden

U bouwt geen huis zonder een blauwdruk, of wel? Hetzelfde geldt voor het bouwen van software. Gebruik Lucidchart om UML-diagrammen te creëren die als efficiënte blauwdrukken zullen dienen.

Probeer het nu
Schrijf gratis in

FLEXIBEL & GRATIS

Teken statusdiagrammen, activiteitsdiagrammen, gebruiksvoorbeelddiagrammen, en meer. Met een uitgebreide bibliotheek van vormen en aansluitingen, vindt u alles wat u nodig heeft.

TEKEN SAMEN

De collaboratieve UML-tool van Lucidchart maakt het mogelijk voor teams om online samen te komen en te werken in real-time, zonder een enkele download of systeemupdate.

PUBLICEREN EN DELEN

Deel uw UML-diagram door het te gebruiken in een blog, wiki of website. U kunt zelfs uw diagram exporteren als een beeld en dit opnemen in een document of presentatie.


UML software
gratis UML software
UML voorbeelden

AAN DE SLAG MET UML-DIAGRAM VOORBEELDEN

Of u nu alleen werkt, met een klant, of met een ontwerpteam, u zult een optie vinden die geschikt is voor u. Begin met de gratis UML-tool van Lucidchart of test de premium-functies met een gratis 14-dagen trial.

Door onze bloeiende gemeenschap van softwareontwikkelaars, heeft de Gemeenschappelijke Bibliotheek van Lucidchart vele UML-diagramvoorbeelden. Neem een kijkje om ideeën op te wekken of om vragen te stellen.