Gratis flowchart software & voorbeelden

Lucidchart levert de eenvoudigste en meest krachtige flowchart-software in de wereld. Maak professionele diagrammen en flowcharts om u te helpen visueel te communiceren.

Probeer het nu
Schrijf gratis in


EENVOUDIG OM TE BEGINNEN

Met de eenvoudige gebruikersinterface en slepen-en-plaatsen functionaliteit, is er geen leercurve voor onze software. Begin meteen met het tekenen van uw flowcharts!

WERK SAMEN

Met real-time samenwerking, kunt u anderen uitnodigen om tegelijkertijd samen met u te werken en ervoor zorgen dat uw team op dezelfde lijn zit.

PUBLICEREN EN DELEN

Wanneer u klaar bent, kunt u uw flowchart publiceren als PDF of afbeelding en gemakkelijk opnemen in een rapport, presentatie of webpagina.


flowchart software
gratis flowchart software
flowchart voorbeelden

AAN DE SLAG MET HONDERDEN VOORBEELDEN

Omdat Lucidchart gratis flowchart-software web-based is, is er geen download of installatie nodig, dus u kunt het gebruiken vanaf elke computer. U zult een overvloed van vormen aantreffen om te kunnen gebruiken in uw flowcharts of u kunt uw eigen afbeeldingen uploaden door ze op het canvas te slepen.

Onze actieve gemeenschap van gebruikers heeft honderden flowchart voorbeelden gedeeld in de Gemeenschappelijke Bibliotheek. Blader door de flowchart voorbeelden om ideeën op te doen of gebruik een template om mee te beginnen.