Mind Mapping Software

U kunt nu snel ideeën vastleggen en organiseren tijdens brainstormsessies met de collaboratieve mind mapping-software van Lucidchart. Mind maps zijn nog nooit zo makkelijk geweest!

Probeer het nu
Schrijf gratis in

Mind mapping functies

Na het bekijken van onze concurrenten, hebben we besloten om een mind mapping-tool te bouwen die alle andere programma’s kon overtreffen. Onze mind mapping bibliotheek heeft een reeks van functies, zoals real-time samenwerking, ingebouwde Google afbeeldingen zoekfunctie, aangepaste thema's en sociaal delen. Om onze mind mapping er echt uit te laten springen, hebben we dit toegevoegd:

  • Automatische tussenruimte voor mind mapping-knooppunten
  • Sneltoetsen voor snelle mind map-creatie
  • Auto-thematisering voor verschillende niveaus van mind maps
  • Inklapbare takken

BETERE RESULTATEN

Brainstormen resulteert vaak in een ongeorganiseerde lijst met ideeën. De gratis mindmapping-software van Lucidchart helpt u deze items te structureren, wat leidt tot verhoogde productiviteit en een snellere doorlooptijd.

WERK SAMEN

Real-time samenwerking maakt het gemakkelijk om informatie samen te voegen en direct de bewerkingen van anderen te kunnen zien. De ingebouwde chat-functie maakt het mogelijk om ideeën te kunnen bespreken, zodat u snel veranderingen door kunt voeren.

FLEXIBELE INDELING

Terwijl andere mind mapping softwareprogramma’s u in een specifieke lay-out sluiten, geeft Lucidchart u de flexibiliteit om kleur toe te voegen, aangepaste lettertypen te gebruiken en lijnstijlen te veranderen. Geef uw ideeën weer op uw manier.


mind mapping software
gratis voorbeelden van mindmaps
voorbeelden van mindmaps

MIND MAPPING-SOFTWARE VOOR BEDRIJVEN & ONDERWIJS

Gebruik mind maps in uw organisatie om notities te maken, strategie te bepalen, projecten te plannen en meer. U kunt ook gebruik maken van Lucidchart als een online whiteboard voor teams om te brainstormen en ideeën op te nemen.

Mind mapping staat u toe om leerlingen in het onderwijsproces te betrekken en hen te helpen informatie te behouden door middel van interactief leren. In of buiten de klas, Lucidchart is een krachtig leermiddel.