Gratis Organigram-software & Organisatiediagram-voorbeelden

Maak indrukwekkende organisatorische grafieken met de organigram-software van Lucidchart. Neem geen genoegen met het maken van een ander onhandig organigram in PowerPoint of Word.

Probeer het nu
Schrijf gratis in


SNEL EN GEMAKKELIJK

In slechts enkele minuten kunt u de structuur van uw organisatie weergeven met een eenvoudige slepen-en-plaatsen functionaliteit. Personaliseer uw organigram door het uploaden van foto’s om namen en posities te begeleiden.

WERK SAMEN

Lucidchart real-time collaboratieve functies maken het eenvoudig om organigrammen te delen. Met een klik kunt u toegang tot het document verlenen aan de gehele organisatie of aan geselecteerde leden.

PUBLICEREN EN DELEN

Als posities worden veranderd, kunt u gewoon inloggen en uw bestand updaten. Omdat het web-based is, worden alle veranderingen automatisch gedeeld met medewerkers.


organigram software
gratis organigram software
organigram voorbeelden

AAN DE SLAG MET SJABLONEN EN VOORBEELDEN

Wij bieden een verscheidenheid van plannen aan, van gratis mogelijkheden voor individuen tot accounts voor grote teams. De organigram software van Lucidchart is een eenvoudig te gebruiken optie, ongeacht het type bedrijf of budgettaire beperkingen.

Als u niet zeker bent wat de beste manier is om uw organisatiestructuur weer te geven, kunt u de organigram-voorbeelden bekijken die gedeeld zijn door andere Lucidchart-gebruikers om wat ideeën op te doen.