iPhone testmodellen gemakkelijk gemaakt

Voor ontwerpers en ontwikkelaars die een iOS-applicatie willen maken, biedt Lucidchart eenvoudige tools om een testmodel te maken voor een iPhone app.

Probeer het nu
Schrijf gratis in


TESTMODELLEN GEMAKKELIJK GEMAAKT

Het ontwerpen van mooie, functionele iOS-apps is zo simpel. De iPhone testmodellen tool van Lucidchart biedt 125+ standaard iOS GUI elementen om uit te kiezen, dus u hebt de vrijheid om elk denkbare interface te ontwerpen.

ONTWERP SAMEN

Met de samenwerkingstechnologie van Lucidchart kunt u testmodellen in real-time met uw teamleden creëren. Werkt met uw klanten en definieer de projectomvang vroeg in het proces om tijd en geld te besparen.

DEEL EN PUBLICEER

Inspireer vertrouwen in de cliënt met indrukwekkende testmodellen. U kunt de stroom van uw software van scherm tot scherm laten zien -dit soort prototyping zal de basis voor een goede gebruikerservaring leggen.


iphone mockup software
gemakkelijke iPhone mockup software
iPhone mockup voorbeelden

GA AAN DE SLAG EN VERZAMEL FEEDBACK

Probeer een demo van onze iPhone testmodellen hulpmiddel zonder zelfs maar aan te hoeven melden. Als u houd van wat u ziet, kunt u een van de betaalbare plannen van Lucidchart selecteren om u op weg te brengen naar de creatie van de perfecte app.

Deel uw iPhone testmodel in de Gemeenschappelijke Bibliotheek en vraag om feedback! U kunt zelfs testmodellen die gedeeld zijn door andere app-ontwikkelaars en ontwerpers bekijken.