PINGDOM_CANARY_STRING

Whiteboard-app voor Mac

Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om onderweg ideeën in kaart te brengen? Lucidchart fungeert als een whiteboard-app voor iPad of Mac-apparaten.

Gratis registreren

Beste whiteboard-app

Probeer het nu
whiteboard-app voor mac

Wissel eenvoudig tussen apparaten

Met Lucidchart kunt u uw documenten op elk apparaat openen zonder meerdere accounts aan te maken. Onze iPad-app synchroniseert met uw webaccount, wat betekent dat u diagrammen kunt maken op een Mac of pc. Gebruik elke moderne browser of besturingssysteem!

Meer functies
whiteboard-app voor diagrammen

Touchpadherkenning

Lucidchart maakt het gemakkelijk om diagrammen te maken op een iPad. Sleep vormen naar het tekenvel met uw vinger en wijzig de grootte met een tik. Tik tweemaal op bestaande tekst om deze te bewerken, of sleep een tekstvak op het tekenvel om nieuwe informatie toe te voegen. Met ons brede kleurenspectrum kunt u elke diagram aantrekkelijk maken.

Meer functies
lucidchart voor mac

De app installeren

Als u op zoek bent naar een betaalbare oplossing, is het wellicht goed om te weten dat het volledig gratis is om onze iPad-app te installeren. Als u voor Lucidchart kiest, krijgt u toegang tot nuttige sjablonen, handige opties voor het delen van diagrammen en een toegewijde klantenservice.

Meer functies

De hoogtepunten

 • Lucid Features

  Gemakkelijk diagrammen bouwen

  Onze gebruiksvriendelijke editor maakt het gemakkelijk om de elementen in uw diagram te ordenen op elk apparaat, ongeacht het besturingssysteem. Met slepen en neerzetten kunt u de vormen eenvoudig met een lijn verbinden.

 • Lucid Features

  Professionele thema's

  Als u het moeilijk vindt om uw diagrammen presentatieklaar te maken, is onze app dé oplossing voor u. Kies uit voorgedefinieerde thema's met bijpassende lettertypes en kleuren om een volledig op maat gemaakt product te creëren.

 • Lucid Features

  Uitermate compatibel

  Lucidchart is niet alleen de perfecte iPad- en iPhone-app voor het maken van diagrammen, het is ook compatibel met Mac-desktops. Gebruik Lucidchart altijd en overal, vanaf uw Mac, pc of Linux. Zo simpel is het.

 • Lucid Features

  Publiceren en delen

  We helpen u een professioneel ogend stroomdiagram te bouwen dat u graag wilt delen. Publiceer uw werk als pdf of beeldbestand, of deel het via sociale media.

Probeer het nu
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.