Wireframesoftware & UI Ontwerptool

Het maken van een wireframe is een cruciale stap in het ontwerp-en ontwikkelingsproces. Gebruik Lucidchart om feedback te vragen van de belangrijkste belanghebbenden en om gebruikstesten uit te voeren.

Probeer het nu
Meld je gratis aan


RIJKE ELEMENTEN

Maak meer dan alleen een statisch wireframe! U kunt een interactief testmodel maken dat laat zien wat er gebeurt als gebruikers op knoppen drukken, een video afspelen, menu’s selecteren of op andere links klikken.

ONTWERP SAMEN

Bezuinig op de ontwikkelingstijd door iedereen in het proces te betrekken. Uw klanten, contentmakers, en ontwikkelaars kunnen eenvoudig chatten en feedback geven.

RIJKE ELEMENTEN

Klanten zullen een interactieve wireframe die de gebruikerservaring demonstreert waarderen. Schakel de demo-modus in om uw klanten en ontwerpteam een werkend prototype van een website of mobiele app te geven.


wireframe maker
online wireframe maker
maak een wireframe

BEKIJK HONDERDEN WIREFRAME-VOORBEELDEN

Of u nu een hobbyist, freelancer, of ontwerpwinkel bent, de wireframing software van Lucidchart biedt een plan dat past bij uw behoeften. Gebruik de 14-dagen gratis trial om de premium-functionaliteit van onze wireframe-software te ervaren.

De actieve gemeenschap van webdesigners en-ontwikkelaars op Lucidchart heeft vele voorbeelden gedeeld in de Gemeenschappelijke Bibliotheek. Blader door de wireframe-sectie om ideeën voor uw site of applicatie op te doen.