Lucidchart och säkerhet

Vårt mål är att hålla dina uppgifter privata och säkra.

Kontakta säljare
 • Sekretess

  Lucid gör inte anspråk på äganderätt över några dokumentdata. Du behåller alla immateriella rättigheter och andra rättigheter till dina dokument och informationen däri. Vi respekterar din integritet och kommer aldrig att göra dina dokument offentligt tillgängliga utan tillstånd.

  För att säkerställa integriteten hos din information överförs alla data mellan användarenheter och Lucids servrar med upp till 256-bitars krypterad anslutning via TLS 1.2 och en certifikatleverantör i världsklass. Lucid använder också kryptering (AES-256) för att skydda sekretessen för alla data som lagras i applikationen. De kryptografiska nycklar som används för att säkra Lucid skyddas av Amazons Key Management Services.

  Lucid är certifierat enligt EU-U.S. Privacy Shield och Swiss-U.S. Privacy Shield och har åtagit sig att följa CCPA och GDPR.

  Mer information finns i vår sekretesspolicy, våra användarvillkor, vårt databehandlingstillägg (för företagskunder) och våra vanliga frågor.

 • Efterlevnadscertifikat

  Lucidchart uppfyller gällande lokala och internationella krav och upprätthåller efterlevnadscertifieringar, däribland:

  Lucid är granskat enligt SOC 2 Type II, vilket utgör en extern verifiering av Lucids interna processer och kontroller. Dessutom upprätthåller Lucid sina certifieringar inom EU-U.S. och Swiss-U.S. Privacy Shield och efterlever principerna däri.

 • Säkerhet och tillgänglighet

  Säkerhet för dina data är en av våra högsta prioriteringar, och vi har ett team dedikerat till att säkra Lucids system, processer och kontroller. Produkterna från Lucid drivs av Amazon Web Services (AWS), branschens ledande leverantör av säker datorinfrastruktur. Vi väljer AWS på grund av deras stränga säkerhetsåtgärder, som inkluderar följande certifieringar:

  • SOC 2-granskningar  
  • Nivå 1-tjänsteleverantör enligt Payment Card Industry (PCI) Data Security Standard (DSS)
  • ISO 27001-certifiering
  • U.S. General Services Administration FISMA-verksamhetsauktorisering på nivå Moderate

  Mer information om säkerhetsprocedurerna som används av AWS får du genom att granska deras säkerhetsdokumentation och efterlevnadsdokumentation.

   

  Du kan säkert komma åt Lucid när som helst och från valfri enhet eller plats, och vi erbjuder en 99,9 % drifttidsgaranti till företagskunder. Dokument, kontoinformation, åtkomstkontrollistor och andra beständiga data replikeras över flera tillgänglighetszoner med databashanteringssystem, replikering och redundanslösningar enligt branschstandard.

 • Synlighet och kontroll

  Lucids företagsfunktioner gör att du kan upprätthålla styrningen av dina konton så att du bättre kan följa efterlevnadskraven. Dessa funktioner inkluderar begränsningar av dokumentdelning, begränsningar av tillåtna IP-adresser och tillåtna domäner. Vi erbjuder Key Management Service (KMS), som ger kunder möjlighet att kontrollera sina egna unika krypteringsnycklar för att lägga till en extra säkerhetsnivå.

  Vi följer bästa säkerhetspraxis och skyddar dina data genom att följa principen om lägsta behörighet. Ett enkelt rollbaserat behörighetssystem ger administratörer möjlighet att hantera åtkomst till dokument som ägs av kontot. Verktygen för kontohantering ger konto- och teamadministratörer möjlighet att integrera med sin identitetshanteringsplattform och kontrollera samarbetsinställningar.

Resurser

Faktablad om Lucidchart och säkerhet

Komma igång

 • Priser
 • Individ
 • Team
 • Större företag
 • Kontakta säljare
SekretessRättsligKakor

© 2022 Lucid Software Inc.