PINGDOM_CANARY_STRING

Beveiliging van Lucidchart

Wij doen er alles aan om je gegevens privé en veilig te houden.

Contact met verkoop
 • Privacy

  Lucidchart maakt geen aanspraak op het eigendom van enige documentgegevens. Je behoudt alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten met betrekking tot je documenten en de daarin opgenomen informatie. Wij respecteren je privacy en maken je documenten nooit zonder jouw toestemming openbaar beschikbaar.

  Om de privacy van je gegevens te waarborgen, worden alle gegevens tussen gebruikersapparaten en de servers van Lucidchart verstuurd via een tot maximaal 265-bit versleutelde verbinding op basis van TLS 1.2 en een certificaatprovider van wereldklasse. Lucidchart versleutelt ook gegevens 'at rest' (via AES-256) om de vertrouwelijkheid van alle gegevens die opgeslagen worden door de toepassing te waarborgen. De cryptografische sleutels die gebruikt worden voor de beveiliging van Lucidchart worden beschermd door de Key Management Services van Amazon.

  Lucidchart is gecertificeerd volgens het EU-VS-privacyschild en verbindt zich ertoe de AVG en de CCPA na te leven.

  Zie voor meer informatie ons privacybeleid, onze algemene dienstvoorwaarden en onze veelgestelde vragen

 • Compliance-certificeringen

  Lucidchart voldoet aan toepasselijke plaatselijke en internationale voorschriften en beschikt over compliancecertificeringen, waaronder:

  Lucid ondergaat SOC 2 Type II-audits, een externe verificatie van de interne processen en controles van Lucidchart.

 • Beveiliging en beschikbaarheid

  De beveiliging van je gegevens is een van onze hoogste prioriteiten. Daarom hebben wij een team dat speciaal ingericht is op het beveiligen van Lucidcharts systemen, processen en beheersmaatregelen. Lucidchart wordt aangedreven door Amazon Web Services (AWS), een toonaangevende aanbieder van veilige ICT-infrastructuur.

  We hebben voor AWS gekozen vanwege hun strenge veiligheidsmaatregelen, waaronder de volgende certificeringen: 

  • SOC 2-audits  
  • Level 1-serviceprovider volgens de Payment Card Industry (PCI) Data Security Standard (DSS)
  • ISO 27001-certificering    
  • FISMA Moderate Authorization and Accreditation van de U.S. General Services Administration

  Voor meer informatie over de door AWS toegepaste beveiligingsprocedures kun je hun documentatie raadplegen.

  Je kunt altijd en vanaf elk apparaat en elke locatie veilig toegang krijgen tot Lucidchart. Daarnaast garanderen wij 99,9% uptime voor klanten met een zakelijk account. Documenten, accountinformatie, toegangsbeheerlijsten en andere permanente gegevens worden gerepliceerd in meerdere beschikbaarheidszones met behulp van databasemanagementsystemen, replicatie en failover-oplossingen die standaard zijn binnen de industrie.

 • Zichtbaarheid en controle

  Met Lucidcharts functies voor ondernemingen behoud je het beheer over je accounts, zodat je beter kunt voldoen aan de vereisten op het gebied van compliance. Deze functies omvatten beperkingen voor het delen van documenten, goedkeuring van IP-adressen (whitelisting) en goedkeuring van domeinen. Met de door ons aangeboden Key Management Service (KMS) kunnen klanten hun eigen unieke encryptiesleutels beheren om een extra beveiligingslaag toe te voegen.

  Wij werken met de best practices op het gebied van beveiliging en beschermen je gegevens door alleen toegang te bieden op basis van het principe van 'least privilege'. Beheerders kunnen de toegang tot de documenten van het account regelen met een eenvoudig op rollen gebaseerd machtigingssysteem. Voor de integratie met identiteitsbeheerplatformen en de controle over samenwerkingsinstellingen kunnen account- en teambeheerders gebruikmaken van de hulpmiddelen voor accountbeheer.

Bronnen

Whitepaper beveiliging van Lucidchart

Aan de slag

 • Prijzen
 • Individueel
 • Team
 • Bedrijf
 • Contact met sales
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
Downloaden op Apple App StoreDownloaden op Google Play Store
© 2022 Lucid Software Inc.