PINGDOM_CANARY_STRING

Waar zien doen wordt.

Lucidchart is de intelligente diagramtoepassing waarmee teams samen betere beslissingen kunnen nemen en aan de toekomst kunnen bouwen.

Registreer Gratis

Verduidelijk complexiteit

Werknemers en teams kunnen snel in kaart brengen waar ze zijn, wat er nog ontbreekt en wat er gaat komen.

Deel inzichten

Een gemeenschappelijke beeldtaal bevordert de samenwerking en communicatie, zodat mensen de juiste beslissingen kunnen nemen.

Bouw sneller aan de toekomst

Zelfs de beste ideeën hebben wat hulp nodig om werkelijkheid te worden. Breng de plannen tot leven die uw bedrijf vooruit helpen.

99% of Fortune 500 choose Lucidchart

Google
T-Mobile
HP
Asana
Amazon
Okta
NBC
General Electric
Microsoft
Whole Foods
Google
T-Mobile
HP
Asana
Amazon
Okta
NBC
General Electric
Microsoft
Whole Foods
Afbeelding Creëer een gedeelde visie

Creëer een gedeelde visie.

Breng de processen, systemen en organisatiestructuur van uw team snel in beeld. Met intelligente diagrammen kunt u complexe ideeën sneller, duidelijker en samen met anderen visualiseren.

Afbeelding iedereen op één lijn

Houd iedereen op één lijn. Letterlijk.

Een gemeenschappelijke beeldtaal bevordert de samenwerking en communicatie. Het is gemakkelijker op één lijn te blijven als iedereen samenwerkt op dezelfde plek. Lucidchart maakt het gemakkelijk om de juiste mensen in te schakelen en zo de juiste beslissingen te nemen.

Afbeelding Breng plannen tot leven

Breng plannen tot leven.

Zelfs de beste ideeën hebben wat hulp nodig om werkelijkheid te worden. Met Lucidchart kunt u gefocust blijven en doelgericht vooruit werken. Breng de plannen tot leven die uw bedrijf vooruit helpen.

Okta Logo

Todd McKinnon

Lucidchart helpt gebruikers om overal professionele stroomdiagrammen voor te tekenen en te delen, van brainstormen tot projectmanagement. Ik denk dat lang niet iedereen weet hoe handig deze technologie kan zijn, maar ik weet het wel. Ik heb een aantal van de oorspronkelijke architectuur- en producttekeningen voor Okta gemaakt met behulp van Lucidchart.

Afbeelding die beveiliging op alle domeinen illustreert.

Enterprise-ready

Elk team profiteert van intelligente diagrammen. Lucidchart biedt organisaties een veilige, schaalbare manier om dat te doen.

Meer informatie
Logo Lucid Software

Onderdeel van het pakket voor visuele samenwerking

Lucidchart wordt nog krachtiger in combinatie met Lucidspark, ons virtuele whiteboard. Samen helpen deze producten uw team om de toekomst te visualiseren en op te bouwen.

Meer informatie
Illustratie van de nauwe integratie met andere belangrijke software en tools

Geïntegreerd met toonaangevende apps

Communiceer visueel en laat teams samenwerken met de tools die u al gebruikt. Koppel Google Workspace, Microsoft, Atlassian, Slack en meer.

Meer informatie

Benut de kracht van intelligente diagrammen met Lucidchart.

Registreer Gratis
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.