Eindelijk, diagrammen zoals u ze wilt

Lucidchart biedt een intuïtieve oplossing waarmee uw hele organisatie kan samenwerken aan diagrammen. We leggen de nadruk op kwaliteit, veiligheid en betaalbaarheid; u beslist zonder zorgen. Ontdek wat Lucidchart voor u kan betekenen.

Meteen gemakkelijk

Lucidchart is volledig intuïtief - u kunt meteen gemakkelijk aan de slag.

MEER INFORMATIE

Niets te installeren

Niets te installeren

Verspil geen tijd meer aan desktopsoftware. Geen verouderde versies, verloren bestanden en hoge kosten meer. Lucidchart is steeds online, klaar voor een nieuw project.

Verslepen

Verslepen

Alles wordt eenvoudiger als u gewoon kunt verslepen. Een lijn tekenen kan bijvoorbeeld door gewoon te slepen vanaf de rand van een object. Laat de muisknop los en er verschijnt meteen een vorm.

Toegewijde ondersteuning

Toegewijde ondersteuning

We zijn er als u ons nodig hebt. Bezoek ons forum of stuur een e-mail, en we zullen uw vraag snel beantwoorden. We willen dat u steeds zo productief en efficiënt mogelijk kunt werken.

Eenvoudige schaalbaarheid

Eenvoudige schaalbaarheid

We helpen u naar het volgende niveau te tillen, als de tijd daar rijp voor is. Lucidchart is gemaakt om in uw werk te passen, en groeit met u mee van 2 tot 200.000 teamleden.

Gemaakt voor teamwerk

Geef uw productiviteit een boost door in real-time samen te werken met Lucidchart.

MEER INFORMATIE

Groepschat en opmerkingen

Groepschat en opmerkingen

Communicatie is van cruciaal belang in onze gezamenlijke diagramomgeving. Met Lucidchart kunt u in real-time chatten met het team of een opmerking in het document posten. Zo weet iedereen wat er gebeurt en nog moet gebeuren.

Elke browser, overal

Elke browser, overal

Omdat Lucidchart is gebouwd volgens HTML5- en webnormen, werkt het in elke bekende browser en op elk op het internet aangesloten apparaat. Nu kunt u delen met vrienden en collega's, zonder zorgen over compatibiliteit.

Revisiegeschiedenis

Revisiegeschiedenis

Met de krachtige revisiegeschiedenis houdt u de ontwikkeling van uw document bij. We tonen wie, wat en wanneer - en als u niet inziet waarom, kunt u de wijzigingen gewoon ongedaan maken.

Ingesloten documenten

Ingesloten documenten

Klaar om uw harde werk aan iedereen te tonen? Voeg uw diagram toe aan een wiki, bedrijfswebsite of blog en het wordt automatisch bijgewerkt als u het wijzigt in Lucidchart.

Veilig en betrouwbaar

We volgen de beste praktijken van de sector om uw gegevens veilig te houden.

MEER INFORMATIE

Data-encryptie

Data-encryptie

Alle gegevens worden overgedragen naar de servers van Lucidchart met Secure Socket Layer (SSL) met AES-256-bit encryptie. De encryptiesleutels worden veilig opgeslagen en geregeld veranderd, om de site nog veiliger te maken.

Robuuste backup

Robuuste backup

We slaan elke versie van uw diagrammen op en houden uw wijzigingen automatisch bij. Er wordt elk uur een backup gemaakt van elk document, dus hoeft u zich geen zorgen meer te maken over verloren bestanden of problemen met uw harde schijf.

Veilige datacenters

Veilige datacenters

Lucidchart wordt gehost vanuit meerdere beveiligde datacenters. We werken samen met vooraanstaande bedrijven zoals Amazon Web Services om u de best mogelijke opslag en veiligheid te bieden.

Naadloos geïntegreerd

Diagrammen zonder grenzen dankzij de integraties van Lucidchart.

Cloudproviders

Geen enkele app is een eiland, dus hebben we integratie voorzien met de beste cloud-providers ter wereld, om uw Lucidchart-ervaring nog beter te maken. Als u G Suite of Drive gebruikt, kunt u Lucidchart met slechts enkele muisklikken volledig integreren.

Integraties

De integraties van Lucidchart zijn op maat gemaakt van efficiënte bedrijven. U hebt vanuit Confluence, JIRA en Jive veilig en gemakkelijk toegang tot uw documenten. Uw bedrijf zal delen en communiceren zoals nooit tevoren.

Visio importeren en exporteren

Lucidchart is het enige alternatief voor Visio online waarmee u Microsoft Visio kunt importeren en exporteren, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om uw werk in de cloud te bewaren. U kunt uw Lucidchart-documenten ook exporteren om ze te delen met collega's die de overstap nog niet hebben gemaakt.

Ongelooflijk betaalbaar

Krijg meer voor uw geld met Lucidchart.

Vervang Visio door Lucidchart

Vervang dure Visio-licenties

Lucidchart biedt een veel betere prijs-kwaliteitsverhouding dan Microsoft Visio - het is efficiënter, heeft meer samenwerkingsmogelijkheden en de abonnementskosten zijn bovendien aanzienlijk lager. U kunt nu een volledige afdeling uitrusten met Lucidchart aan een fractie van de kosten voor Visio.

Wij zorgen voor onderhoud en ondersteuning

Wij zorgen voor onderhoud en ondersteuning

Onderhoud en ondersteuning gebeuren bij ons, dus heeft uw IT-afdeling een zorg minder, en meer tijd voor andere prioriteiten. Verspil geen tijd meer aan compatibiliteitsproblemen, desktopinstallatie en updates.