Vervanging voor Visio

Lucidchart biedt krachtige functionaliteit zonder de ingewikkelde leercurve van Visio, waardoor zelfs het maken van de meest complexe diagrammen eenvoudig wordt. Omdat het platform zich in de cloud bevindt, kun je je diagrammen delen met collega's en in realtime samenwerken, waar je ook bent. Je kunt naadloos overstappen naar Lucidchart dankzij de mogelijkheid om Visio®-bestanden te importeren en exporteren.

Contact met sales

Gemakkelijk in gebruik

Lucidchart is een krachtig alternatief voor Visio® en dankzij de intuïtieve interface met drag-and-drop kan iedereen in je organisatie snel en gemakkelijk online zowel eenvoudige als complexe diagrammen bouwen. Bovendien kunnen beheerders eenvoudig de provisioning, facturering en authenticatie voor hun hele organisatie beheren. Als je diagrammen maakt in Lucidchart, besteed je minder tijd aan creëren en houd je meer tijd over voor innoveren.

Meer informatie over het alternatief voor Visio®

Visio importeren en exporteren

Stap zonder onderbrekingen over naar Lucidchart: importeer al je Visio-bestanden en ga verder waar je was gebleven met je diagrammen. Zijn er nog medewerkers in je organisatie die Visio® gebruiken? Exporteer je Lucidchart-diagrammen als Visio®-bestanden om ze met deze gebruikers te delen, totdat iedereen in het bedrijf op Lucidchart is overgestapt.

Meer informatie over het importeren en exporteren van Visio®-bestanden

Samenwerking

Werk in realtime samen met het hele team, waar iedereen zich ook bevindt. Zelfs als werknemers thuiswerken of verspreid over de hele wereld zitten, houdt Lucidchart iedereen op één lijn zodat je sneller kunt samenwerken. Lucidchart biedt toegang voor de hele organisatie, zodat iedereen belangrijke documentatie kan bekijken, ook gebruikers met beperkte toegang.

Meer informatie over Visio®-viewer

Visio® voor Mac en pc

Lucidchart is een volledige webapplicatie. Je hoeft dus niets te installeren, te downloaden, bij te werken of je zorgen te maken over compatibiliteit. Werk wanneer je maar wilt op elk gewenst apparaat via elke gewenste browser. Het biedt precies dezelfde functionaliteit als een app op je desktop, maar is overal toegankelijk. Sterker nog: dankzij onze integraties met populaire platforms (zoals Google Workspace, Microsoft Office, Salesforce, Atlassian en meer) kun je Lucidchart overal gebruiken waar je al werkt.

Meer informatie over Visio voor Mac

Samen beter

Wanneer je Lucidchart gebruikt met Lucidspark, een virtueel whiteboard, zijn de samenwerkingsmogelijkheden eindeloos. Met het pakket voor visuele samenwerking van Lucid kunnen teams de toekomst zien en bouwen, van idee tot realiteit. Gebruikers kunnen hun workflow naadloos tussen onze producten verplaatsen, beheerders hebben gecentraliseerd account beheer en inkoop profiteert van het efficiënt voldoen aan de behoeften van veel verschillende producten onder één dak.

Meer informatie over het pakket voor visuele samenwerking van Lucid
De samenwerkingsfunctionaliteit bespaart ons bedrijf heel veel tijd. Met Visio® waren we constant diagrammen heen en weer aan het e-mailen. Je raakt gemakkelijk de kluts kwijt in zo'n zee aan e-mails. Nu werken we veel efficiënter qua tijd en communicatie.
- Alberto Calva - go-to-market-manager Western Union

Bronnen

Waarom Lucidchart de perfecte vervanger van Visio is

Lucidchart vs Visio

Stap over naar Lucidchart zonder te hoeven stoppen

Meer informatie

Aan de slag

 • Prijzen
 • Individueel
 • Team
 • Enterprise
 • Contact met sales
PrivacyJuridischPrivacykeuzes voor cookiesCookiebeleid
 • linkedin
 • twitter
 • instagram
 • facebook
 • youtube
 • glassdoor
 • tiktok

© 2024 Lucid Software Inc.