PINGDOM_CANARY_STRING

Vervoeg de meer dan 6.000.000studenten en onderwijzers die Lucidchart gebruiken

Gebruikt uw school Lucidchart voor het eerst?

Meld u aan voor een gratis account. Als u contact opneemt met ons ondersteuningsteam, wordt uw account automatisch geüpgraded naar een onderwijsaccount.

Gratis registreren

Waarom Lucidchart?

Lucidchart combineert gebruiksgemak met robuuste functionaliteit - perfect voor alle studenten, van de lagere school tot ingenieursopleidingen. Onderwijzers en onderwijsinstellingen kunnen onze software ook gebruiken om complexe processen toe te lichten en leertechnieken te demonstreren met tijdlijnen, mindmaps en venndiagrammen. Onze schemabouwer biedt oplossingen voor uw volledige school. Meld u nu aan en geef uw digitale onderwijsinitiatief een boost.

Waarom Lucidchart?

Samenwerking

Laat uw studenten de kracht van teamwork ontdekken. Lucidchart draait in de cloud, dus kan uw hele groep in real time samen diagrammen aanmaken en bespreken. Als er iemand ontbreekt, kan die persoon in een opmerking getagd worden om feedback te vragen.

Compatibel

Lucidchart vult uw BYOD- of 1:1-initiatief aan. In tegenstelling tot andere diagramtoepassingen, waarvoor installatie op één apparaat nodig is, is Lucidchart toegankelijk met alle technologie die u al gebruikt, inclusief Chromebooks. Gebruik de apparaten die u wilt - Lucidchart gaat gewoon mee.

Volledig geïntegreerd

U kunt alle Lucid-producten in uw hele domein met Google integreren. Als u de G Suite voor onderwijs of Google Classroom al gebruikt, schakel Google SSO dan in om documenten te creëren en beheren vanuit een interface die u al kent.

Snel aan te leren

Onze heldere en eenvoudige editor is intuïtief voor studenten van alle leeftijden. Versleep de vormen naar het doek om een nieuw project te starten. Studenten kunnen hun creativiteit de vrije loop laten, wat met meer complexe technologie niet altijd mogelijk is.

Eenvoudig delen

Geef elk van de bijdragers de juiste toegang dankzij instelbare niveaus, en publiceer het uiteindelijke document op het internet, sociale media of LMS-cursussen. Neem een kijkje op onze pagina met hulpbronnen voor het onderwijs voor enkele voorbeelden.

Veelzijdig

Er is een vorm voor elk vak - doorblader onze vormbibliotheek om de juiste afbeeldingen te vinden voor uw project. U kunt zelfs video's aan uw diagram toevoegen, of vanuit de editor ook buiten Lucidchart afbeeldingen zoeken.

Meer met Onderwijs Premium

Voeg alle gebruikers op uw locatie samen voor een gedeelde ervaring. Als u upgradet naar Onderwijs Premium, ontvangt u:

  • Meer opslag en een verbeterde samenwerking
  • Extra integraties
  • Beveiliging op bedrijfsniveau
  • Een beheerconsole voor eenvoudig licentiebeheer en extra privacyinstellingen

Voor meer informatie kunt u terecht bij een vertegenwoordiger van Lucidchart.

Offerte aanvragenof ontdek er meer over

Zo kunnen individuele docenten en studenten zich aanmelden

Lucidchart zal uw account automatisch upgraden als u zich registreert met een e-mailadres dat in aanmerking komt (docent of student). Registreer voor een gratis account en volg de instructies - zo eenvoudig is het.

Student of docent? Geen probleem.

  1. Studenten en docenten kunnen zich aanmelden voor een Lucidchart-account met het e-mailadres van hun school of universiteit.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op uw naam en ga naar "Gebruikersinstellingen"
  3. Klik onderaan links op op "Gratis upgrade voor onderwijs".
  4. Klik op de link in de bevestigingsmail, klaar!

Lof voor Lucidchart

"Als ze een schema maken, kunnen studenten een complex probleem of concept beter visualiseren. Lucidchart maakt het studenten gemakkelijk om schema's te maken en te delen."

FreeTech4Teachers.com

"Er zijn heel wat andere apps en diensten waarmee we mindmaps en stroomdiagrammen kunnen maken, maar ik heb er nog geen goede gezien die ook deze functie biedt. Samenwerken in real-time biedt fantastische mogelijkheden in de klas. Denk aan een groep studenten die aan een venndiagram of proceduraal stroomdiagram werken voor wetenschappelijke lessen, maar allemaal op verschillende apparaten... We kunnen fantastische resultaten bereiken als iedereen tegelijk werkt."

Edtechroundup.org

"Met de webgebaseerde, duidelijke interface kunnen we samenwerken aan diagrammen of stroomdiagrammen, en ze publiceren. Deze tool is snel, gemakkelijk aan te leren en maakt samenwerking mogelijk."

TeachingHistory.org

Want to learn more? Speak to a Lucidchart representative.

Speak to a rep now

Offerte aanvragen
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.