Leert u visueel?

Krachtige diagramtools voor het onderwijs

Probeer het nu Gratis registreren

Waarom Lucidchart?

Lucidchart combineert gebruiksgemak met robuuste functionaliteit - perfect voor alle studenten, van de lagere school tot ingenieursopleidingen. Onderwijzers en onderwijsinstellingen kunnen onze software ook gebruiken om complexe processen toe te lichten en leertechnieken te demonstreren. Lucidchart biedt oplossingen voor uw volledige school. Meld nu aan en geef uw digitale onderwijsinitiatief een boost.

Registreer Gratis

Vervoeg de meer dan
2.500.000
studenten en onderwijzers die Lucidchart gebruiken

Nu registreren

Samenwerking

Laat uw studenten de kracht van teamwork ontdekken. Lucidchart draait in de cloud, dus kan uw hele groep in real time samen diagrammen aanmaken en bespreken. Als er iemand ontbreekt, kan die persoon in een opmerking getagd worden om feedback te vragen.

Compatibel

Lucidchart vult uw BYOD- of 1:1-initiatief aan. In tegenstelling tot andere diagramtoepassingen, waarvoor installatie op één apparaat nodig is, is Lucidchart toegankelijk met alle technologie die u al gebruikt, inclusief Chromebooks. Gebruik de apparaten die u wilt - Lucidchart gaat gewoon mee.

Volledig geïntegreerd

U kunt alle Lucid-producten in uw hele domein met Google integreren. Als u de Google-apps voor onderwijs al gebruikt, schakel Google SSO dan in om documenten te creëren en beheren vanuit een interface die u al kent.

Google-integratie

Snel aan te leren

Onze heldere en eenvoudige editor is intuïtief voor studenten van alle leeftijden. Versleep de vormen naar het doek om een nieuw project te starten. Studenten kunnen hun creativiteit de vrije loop laten, wat met meer complexe technologie niet altijd mogelijk is.

Eenvoudig delen

Geef elk van de bijdragers de juiste toegang dankzij instelbare niveaus, en publiceer het uiteindelijke document op het internet, sociale media of LMS-cursussen. Neem een kijkje op onze pagina met hulpbronnen voor het onderwijs voor enkele voorbeelden.

Hulpbronnen voor onderwijs

Veelzijdig

Er is een vorm voor elk vak - doorblader onze vormbibliotheek om de juiste afbeeldingen te vinden voor uw project. U kunt zelfs video's aan uw diagram toevoegen, of vanuit de editor ook buiten Lucidchart afbeeldingen zoeken.

Meer informatie

Meer met Onderwijs Premium

Voeg alle gebruikers op uw locatie samen voor een gedeelde ervaring. Met Team-accounts en onze optie Onderwijs Premium krijgt u meer opslag, betere samenwerkingsmogelijkheden, meer integraties en een administratieconsole om licenties en privacy te beheren.

Voor meer informatie kunt u terecht bij een vertegenwoordiger van Lucidchart.

Meer informatie

Gratis voor individuele onderwijzers en studenten

Lucidchart zal uw account automatisch upgraden als u zich registreert met een e-mailadres dat in aanmerking komt. Registreer voor een gratis account en volg de instructies - zo eenvoudig is het.

Hoger onderwijs? Geen probleem.

  1. Registreer met uw e-mailadres van de onderwijsinstelling voor een gratis Lucidchart-account.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op uw naam en ga naar "Accountinstellingen"
  3. Klik onderaan links op op "Gratis upgrade voor onderwijs".
  4. Klik op de link in de bevestigingsmail, klaar!
Begin diagrammen te maken

Lof voor Lucidchart

"Als ze een schema maken, kunnen studenten een complex probleem of concept beter visualiseren. Lucidchart maakt het studenten gemakkelijk om schema's te maken en te delen."

FreeTech4Teachers.com

"Er zijn heel wat andere apps en diensten waarmee we mindmaps en stroomdiagrammen kunnen maken, maar ik heb er nog geen goede gezien die ook deze functie biedt. Samenwerken in real-time biedt fantastische mogelijkheden in de klas. Denk aan een groep studenten die aan een venndiagram of proceduraal stroomdiagram werken voor wetenschappelijke lessen, maar allemaal op verschillende apparaten... We kunnen fantastische resultaten bereiken als iedereen tegelijk werkt."

Edtechroundup.org

"Met de webgebaseerde, duidelijke interface kunnen we samenwerken aan diagrammen of stroomdiagrammen, en ze publiceren. Deze tool is snel, gemakkelijk aan te leren en maakt samenwerking mogelijk."

TeachingHistory.org

Meer informatie?
Praat met een vertegenwoordiger van Lucidchart.

Spreek nu met een vertegenwoordiger

Klinkt Lucidchart interessant? Ontdek Lucidpress.

Meer informatie