PINGDOM_CANARY_STRING

Alternatief voor Visio

Lucidchart is een visuele werkruimte voor het maken van diagrammen, voor het visualiseren van gegevens en voor samenwerking om meer inzicht te bieden en innovatie te stimuleren. 

Een diagram maken
Bekijk de video
Gratis alternatief voor Microsoft Visio

Maak, bewerk en deel meer met ons online Visio-alternatief

 • Gebruiksvriendelijk Visio-alternatief

  Maak gemakkelijk leesbare diagrammen met onze gebruiksvriendelijke diagramsoftware

  Diagrammen helpen gebruikers om informatie gemakkelijker en effectiever te ordenen, onderwijzen en onthouden dan met alleen tekst. Dat is bewezen. Maar waarom zijn ze dan zo moeilijk te maken en implementeren met programma's zoals Visio? Met Lucidchart maakt u in enkele minuten zowel simpele als complexe diagrammen met behulp van gemakkelijk aanpasbare sjablonen, honderden versleepbare vormen en functies om samen te werken. Het is het perfecte, online Microsoft Visio-alternatief in de cloud voor elke gebruiker, elke branche en elk budget.

 • Visio-samenwerkingsalternatief

  Bespaar tijd en energie met realtime samenwerking

  Tijdverspilling en verminderde productiviteit behoren tot het verleden. Als u er genoeg van hebt om hetzelfde Visio-bestand steeds heen en weer te sturen naar alle bijdragers, dan wordt het tijd voor een efficiënter Visio-alternatief. Gebruikers van Visio Online moeten waardevolle functionaliteit inleveren om te kunnen samenwerken, maar bij ons platform in de cloud zit samenwerken gewoon ingebakken. In Lucidchart kunt u gemakkelijk uw diagrammen e-mailen, invoegen en presenteren of tegelijk met uw team aan hetzelfde tekenvel werken, waar u zich ook bevindt.

 • Importeer Visio-bestanden naar Lucidchart

  Zet uw Visio-visuals om in Lucidchart-diagrammen

  Klaar voor een echt samenwerkingsplatform, maar u wilt geen afscheid nemen van uw Visio-diagrammen? Bespaar tijd en voorkom dat u overnieuw moet beginnen door ze om te zetten naar ons gratis Visio-alternatief. Met onze importfunctie kunt u al uw VDX-, VSDX- en VSD-bestanden overzetten naar Lucidchart. Vervolgens kunt u uw geïmporteerde Visio-diagram naar hartenlust verder bewerken en opmaken. Als u klaar bent, kunt u uw werk gemakkelijk per e-mail of via een gepubliceerde link delen of exporteren naar Visio voor mensen die de overstap nog niet gemaakt hebben.

 • Microsoft-integraties met Visio-alternatief

  Voeg krachtige visuele beelden toe aan Word-, Excel- en PowerPoint-documenten

  Ons Visio-alternatief integreert met Microsoft Office en Office 365, zodat u mindmaps, stroomdiagrammen en andere diagrammen kunt toevoegen aan uw documenten. Onze invoegtoepassingen voor Word, Excel en PowerPoint zijn eenvoudig te installeren en gemakkelijk te gebruiken. Daarmee kunt u datasets illustreren, interactieve presentaties maken en zware tekstdocumenten opsplitsen met uw Lucidchart-diagrammen. Lucidchart integreert ook naadloos met Microsoft Teams, zodat u uw diagrammen rechtstreeks in teamkanalen kunt delen, bespreken en zelfs bewerken. 

 • G Suite-integraties met Visio-alternatief

  Combineer de kracht van Lucidchart met de veelzijdigheid van G Suite

  De mogelijkheid om uw Lucidchart-diagrammen te beheren, bewerken en delen tezamen met uw andere persoonlijke, zakelijke of educatieve bestanden maakt onze diagramsoftware tot het ideale online alternatief voor Visio. Back-up en synchroniseer uw werk naar uw Google-account dankzij onze veelzijdige Google Drive-integratie. U kunt zelfs een nieuw Lucidchart-diagram openen vanuit uw Google-account, dus uw tekenvel is nooit ver weg. Verder kunt u onze integraties met Google Documenten, Worksheets en Presentaties gebruiken om uw diagrammen in te voegen in tekstdocumenten, spreadsheets en presentaties.

Visio-bestanden im- en exporteren met ons online Visio-alternatief

1

Visio-bestanden im- en exporteren met ons online Visio-alternatief

Zet al uw VDX-, VSDX- en VSD-bestanden om naar Lucidchart, waar u ze verder kunt bewerken. Klik op de pagina 'Mijn documenten' op 'Importeren' en selecteer vervolgens 'Visio importeren'.

2

Diagrammen importeren vanuit Microsoft Visio

Selecteer de bestanden die u wilt uploaden en klik op 'Importeren'. Nadat uw bestand is geïmporteerd, klikt u in het dialoogvenster op 'Document weergeven' om uw diagram te openen.

3

Verder gaan waar u gebleven was

U kunt gewoon in Lucidchart verder werken, zonder het werk kwijt te raken dat u al in Visio aan uw diagrammen hebt gedaan.

4

Uw diagram delen en exporteren naar Visio

U kunt een document als VDX-bestand exporteren door het te openen en naar 'Bestand' > 'Downloaden als' > 'Visio (VDX)' te navigeren. Uw document zal als VDX-bestand naar uw lokale apparaat worden gedownload.

Aan de slag met Lucidchart

Veelgestelde vragen over ons alternatief voor Visio

Aan de slag met ons Visio-alternatief

Alternatief voor Visio

Gebruikt door miljoenen over de hele wereld

"Lucidchart is zeer gebruiksvriendelijk en heeft veel onmisbare integraties. Als je het eenmaal gebruikt, wil je nooit meer terug naar Visio."

Capterra rating

4,5/5 sterren 650+ recensies

Amazon logo
T-Mobile logo
DocuSign logo
NBC logo
Google logo
Redhat logo
Voorbeeld CI/CD-pijplijn

Voorbeeld CI/CD-pijplijn

Ontdek waarom 99% van de Fortune 500-bedrijven hun bedrijf veilig schalen met Lucidchart

Meer informatie
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.