Lucidchart-integraties

Verbind Lucidchart met al je favoriete, toonaangevende apps.

Neem contact op met verkoop

Google

Ontdek de krachtige integraties met Docs, Drive en Sheets, en stuur je Lucidchart team aan via Google Workspace.

Meer informatie

Atlassian

Voeg diagrammen toe aan Confluence wiki's of Jira issues voor visuele context.

Microsoft

Door de integratie met Microsoft Word, Excel en Powerpoint kun je context toevoegen aan je diagrammen. Beheerders kunnen hun teams direct toegang geven via Gecentraliseerd beheer.

Salesforce

Importeer contactpersonen automatisch uit Salesforce naar Lucidchart en sleep ze naar het canvas om accounts op een krachtige wijze in kaart te brengen met de officiële Salesforce-vormbibliotheek en zo de beste verkooproute te vinden.

Slack

Ontvang meldingen over documenten, beheer documentmachtigingen en gebruik Slack-shortcuts om nieuwe Lucidchart-diagrammen te maken.

AWS

Visualiseer automatisch in enkele minuten je cloudarchitectuur. Met Lucidchart krijg je een beter inzicht in je infrastructuur en kun je die ook beter optimaliseren.

Meer informatie

Azure

Lucidchart visualiseert je Azure architectuur automatisch binnen een paar minuten. Organiseer en filter details over virtuele machines, MySQL, opslag, tags en meer.

GCP

Lucidchart visualiseert je GCP-architectuur automatisch binnen een paar minuten. Organiseer en filter details over projecten, Compute-instanties, BigQuery, labels en meer.

Zapier app

Houd processen, verkoopdeals, Jira tickets of andere statistieken in Lucidchart bij door zaps aan te maken waarmee je vanuit meer dan 1000 apps gegevens naar Lucidchart kunt sturen.

BambooHR

Importeer je BambooHR-gegevens en maak professionele organigrammen om nieuwe rapportagestructuren in beeld te brengen of nieuwe medewerkers en projecten te introduceren.

Quip

U kunt bestaande Lucidchart-diagrammen insluiten in Quip-documenten of direct in Quip een diagram aanmaken met onze ingesloten editor. Zo stimuleert u helderheid en samenwerking tijdens elk project.

ServiceNow

Genereer automatisch diagrammen op basis van je ServiceNow gegevens, zodat je je applicatieportfolio kunt visualiseren en inzichten krijgt die optimalisatie bevorderen.

Notion

Give teams the context they need, where they need it. When you embed Lucidchart diagrams into Notion, you can easily align teams, secure stakeholder buy-in, and move projects forward.


Door partners ontwikkelde integraties

LeanIX

Enterprise architecten kunnen de strategische IT planning verbeteren door een praktische oplossingsarchitectuur te visualiseren. Sluit eenvoudig Lucidchart diagrammen in LeanIX in of zet LeanIX-diagrammen om naar Lucidchart documenten.

Asana

Sluit diagrammen, stroomdiagrammen, wireframes en meer naadloos in Asana-projecten in.

AuditBoard

Tover langdradige verhalen om in eenvoudige stroomdiagrammen. Met deze integratie kunt u Lucidchart-diagrammen insluiten naast uw andere auditdocumentatie in AuditBoard.

Vidstep

Stimuleer groei en efficiëntie in je hele bedrijf. Ontwerp werkstromen in Lucidchart en klik op een stap om te ontdekken hoe je de taak afmaakt in Vidstep.

UVexplorer

UVexplorer detecteert netwerkapparaten en brengt uw netwerk automatisch in kaart. Deze netwerkkaarten kunt u daarna met Lucidchart gemakkelijk bewerken en delen.

Zoho Connect

Synchroniseer Lucidchart en Zoho Connect om uw diagrammen direct met het netwerk of in uw groep te delen of werk met groepsleden samen aan een nieuw diagram.

Nuclino

Deel kennis met uw team door Lucidchart-diagrammen aan Nuclino toe te voegen. Maak gewoon een openbare link voor uw diagram en plak deze in de editor van een Nuclino-item.

Dropbox Paper

Dropbox Paper genereert automatisch een voorbeeld van uw Lucidchart-diagram in het Paper-document wanneer u daar een openbare link in plakt.

CloudApp

Neem video's op, voeg ze in en speel ze af in je Lucidchart-documenten Bied context en richting aan je team wanner je asynchroon samenwerkt.

Loom

Maak gemakkelijk een opname van je scherm of camera. Voeg de video vervolgens toe aan je Lucidchart document om collega's die op andere tijdstippen werken meer context te geven.


Importeren en exporteren

Visio importeren en exporteren

Stap over op de cloud zonder je bestaande diagrammen kwijt te raken. Met Lucidchart kun je massaal Visio bestanden importeren en zelfs exporteren (voor mensen die nog niet zijn overgestapt) en krijg je toegang tot een gratis Visio viewer voor Google Chrome.

Draw.io importeren (bèta)

Door te importeren uit draw.io profiteer je van de automatisering, integraties en geavanceerde beveiliging die Lucidchart biedt. Het is heel simpel: je importeert je diagrammen en kunt direct aan de slag gaan.

OmniGraffle importeren

In tegenstelling tot Omnigraffle werkt Lucidchart op pc, Mac en Linux. Converteer je Omnigraffle bestanden en je gebruikers kunnen op elk besturingssysteem samenwerken aan diagrammen.

Gliffy importeren

Stap je over van Gliffy? Met Lucidchart is dit proces eenvoudig: onze functie voor het massaal importeren van Gliffy-bestanden converteert zelfs alle diagrammen in een Confluence-ruimte tegelijk.

Quickbase-export

Samenwerken met teamgenoten is nu nog eenvoudiger. Maak databasediagrammen (ERD) als visueel startpunt voor je databaseontwerp en exporteer je ERD naar Quickbase om het potentieel van digitalisering te ontgrendelen.


Eenmalige aanmelding (SSO) en provisioning

Authenticatie met SSO en SAML

Lucidchart ondersteunt veilige authenticatie en machtiging van gebruikers via elke identiteitsprovider die gebruikmaakt van SAML, waaronder Google, Okta, OneLogin, Ping, ADFS, Centrify en Shibboleth.

Automatische licentieprovisioning

Met SCIM kun je automatisch Lucidchart licenties toevoegen (met wijzigingsbevoegdheden of alleen-lezentoegang) als iemand veranderingen aanbrengt binnen je identiteitsprovider. Integreer met SCIM-providers zoals Okta, OneLogin, Azure en vele anderen.


Mobiele apps

iOS-app

Bouw diagrammen waar je maar wilt met onze krachtige app voor iPad en iPhone met intuïtieve besturingselementen voor het bekijken, aanmaken, bewerken en annoteren van je Lucidchart documenten.

Android-app

Krijg waar je maar wilt toegang tot je Lucidchart documenten. Android gebruikers kunnen altijd en overal bestaande diagrammen bekijken en bewerken, of nieuwe diagrammen aanmaken om processen, ideeën en systemen te visualiseren.

Maximaliseer de productiviteit met integraties voor je favoriete apps

Contact met sales

Aan de slag

  • Prijzen
  • Individueel
  • Team
  • Enterprise
  • Contact met sales
PrivacyJuridischCookies

© 2023 Lucid Software Inc.