PINGDOM_CANARY_STRING

Integratie met Lucidchart

Verbind Lucidchart met al uw favoriete toonaangevende apps.

Neem contact op met sales
of bel 31 (20) 399-1900

Google

Ontdek de krachtige integraties met Docs, Drive en Sheets, en stuur je Lucidchart-team aan via Google Workspace.

Meer informatie

Atlassian

Voeg diagrammen toe aan Confluence-wiki's of Jira-issues voor visuele context.

Microsoft

Door de integratie met Microsoft Word, Excel en Powerpoint kun je context toevoegen aan je diagrammen. Beheerders kunnen hun teams direct toegang geven via Gecentraliseerd beheer.

Salesforce

Importeer je contactpersonen uit Salesforce naar Lucidchart en sleep ze naar het canvas om je accounts op een krachtige wijze in kaart te brengen en de beste verkooproute te bepalen.

Slack

Ontvang meldingen over documenten, beheer documentmachtigingen en gebruik Slack-shortcuts om nieuwe Lucidchart-diagrammen te maken.

AWS

Visualiseer automatisch in enkele minuten je cloud architectuur. Lucidscale helpt je infrastructuur beter te begrijpen en te optimaliseren.

Meer informatie

Azure

Lucidscale visualiseert je Azure architectuur automatisch binnen een paar minuten. Organiseer en filter details over virtuele machines, MySQL, opslag, tags en meer.

GCP

Lucidscale visualiseert je GCP architectuur automatisch binnen een paar minuten. Organiseer en filter details over projecten, Compute-instanties, BigQuery, labels en meer.

Zapier-app

Houd processen, verkoopdeals, Jira-tickets of andere statistieken in Lucidchart bij door zaps aan te maken waarmee je vanuit meer dan 1000 apps gegevens naar Lucidchart kunt sturen.

BambooHR

Importeer je BambooHR-gegevens en maak professionele organigrammen om nieuwe rapportagestructuren in beeld te brengen of nieuwe medewerkers en projecten te introduceren.

Quip

Je kunt bestaande Lucidchart-diagrammen insluiten in Quip-documenten of direct in Quip een diagram aanmaken met onze ingesloten editor. Zo stimuleer je helderheid en samenwerking tijdens elk project.


Door partners ontwikkelde integraties

LeanIX

Enterprise-architecten kunnen de strategische IT-planning verbeteren door een praktische oplossingsarchitectuur te visualiseren. Sluit eenvoudig Lucidchart-diagrammen in LeanIX in of zet LeanIX-diagrammen om naar Lucidchart-documenten.

Asana

Sluit diagrammen, stroomdiagrammen, wireframes en meer naadloos in Asana-projecten in.

AuditBoard

Tover langdradige verhalen om in eenvoudige stroomdiagrammen. Met deze integratie kun je Lucidchart-diagrammen insluiten naast je andere auditdocumentatie in AuditBoard.

Vidstep

Stimuleer groei en efficiëntie in je hele bedrijf. Ontwerp je work flows in Lucidchart en klik op een stap om te ontdekken hoe je de taak afmaakt in Vidstep.

UVexplorer

UVexplorer detecteert netwerkapparaten en brengt je netwerk automatisch in kaart. Deze netwerkkaarten kun je daarna met Lucidchart gemakkelijk bewerken en delen.

Zoho Connect

Synchroniseer Lucidchart en Zoho Connect om je diagrammen direct met het netwerk of in je groep te delen of werk met groepsleden samen aan een nieuw diagram.

Nuclino

Deel kennis met je team door Lucidchart-diagrammen aan Nuclino toe te voegen. Maak gewoon een openbare link voor je diagram en plak deze in de editor van een Nuclino-item.

Dropbox Paper

Dropbox Paper genereert automatisch een voorbeeld van je Lucidchart-diagram in het Paper-document wanneer je daar een openbare link in plakt.


Importeren en exporteren

Visio importeren en exporteren

Stap over op de cloud zonder je bestaande diagrammen kwijt te raken. Met Lucidchart kun je massaal Visio-bestanden importeren en zelfs exporteren (voor mensen die nog niet zijn overgestapt) en krijg je toegang tot een gratis Visio-viewer voor Google Chrome.

Draw.io importeren (bèta)

Door te importeren uit draw.io profiteer je van de automatisering, integraties en geavanceerde beveiliging die Lucidchart biedt. Het is heel simpel: je importeert je diagrammen en kunt direct aan de slag gaan.

OmniGraffle importeren

In tegenstelling tot Omnigraffle werkt Lucidchart op pc, Mac en Linux. Converteer uw Omnigraffle-bestanden en je gebruikers kunnen op elk besturingssysteem samenwerken aan diagrammen.

Gliffy importeren

Stap je over van Gliffy? Met Lucidchart is dit proces eenvoudig: onze functie voor het massaal importeren van Gliffy-bestanden converteert zelfs alle diagrammen in een Confluence-ruimte tegelijk.

Quickbase-export (binnenkort beschikbaar)

Maak databasediagrammen (ERD) als visueel startpunt voor je databaseontwerp en exporteer je ERD naar Quickbase om het potentieel van digitalisering te ontgrendelen.


Eenmalige aanmelding (SSO) en provisioning

Authenticatie met SSO en SAML

Lucidchart ondersteunt veilige authenticatie en machtiging van gebruikers via elke identiteitsprovider die gebruikmaakt van SAML, waaronder Google, Okta, OneLogin, Ping, ADFS, Centrify en Shibboleth.

Automatische licentieprovisioning

Met SCIM kun je automatisch Lucidchart-licenties toevoegen (met wijzigingsbevoegdheden of alleen-lezentoegang) als iemand veranderingen aanbrengt binnen je identiteitsprovider. Integreer met SCIM-providers zoals Okta, OneLogin, Azure en vele anderen.


Mobiele apps

iOS-app

Bouw diagrammen waar je maar wilt met onze krachtige app voor iPad en iPhone met intuïtieve besturingselementen voor het bekijken, aanmaken, bewerken en annoteren van je Lucidchart-documenten.

Android-app

Krijg waar je maar wilt toegang tot je Lucidchart-documenten. Android-gebruikers kunnen altijd en overal bestaande diagrammen bekijken en bewerken, of nieuwe diagrammen aanmaken om processen, ideeën en systemen te visualiseren.

31 (20) 399-1900

Geïnteresseerd in Lucidchart voor uw bedrijf?

Bel ons vandaag nog en ontdek waarom miljoenen gebruikers op Lucidchart vertrouwen voor professionele diagrammen.

Contact met verkoop

Aan de slag

  • Prijzen
  • Individueel
  • Team
  • Bedrijf
  • Contact met sales
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
Downloaden op Apple App StoreDownloaden op Google Play Store
© 2022 Lucid Software Inc.