PINGDOM_CANARY_STRING

Integratie met Lucidchart

Verbind Lucidchart met al uw favoriete toonaangevende apps.

Contact met verkoop
of bel 31 (20) 399-1900
Google

Google

Ontdek de krachtige integraties met Docs, Drive en Sheets, en stuur je Lucidchart-team aan via Google Workspace.

Meer informatie
Atlassian

Atlassian

Voeg diagrammen toe aan Confluence-wiki's of Jira-issues voor visuele context.

Microsoft

Microsoft

Door de integratie met Microsoft Word, Excel en Powerpoint kunt u context toevoegen aan uw diagrammen. Beheerders kunnen hun teams direct toegang geven via Gecentraliseerd beheer.

Salesforce

Salesforce

Importeer uw contactpersonen uit Salesforce naar Lucidchart en sleep ze naar het tekenvel om uw accounts op een krachtige wijze in kaart te brengen en de beste verkooproute te bepalen.

Slack

Slack

Ontvang meldingen over documenten, beheer documentmachtigingen en gebruik Slack-shortcuts om nieuwe Lucidchart-diagrammen te maken.

AWS

AWS

Visualiseer automatisch in enkele minuten uw cloudarchitectuur. Lucidchart Cloud Insights helpt uw infrastructuur beter te begrijpen en te optimaliseren.

Azure

Azure

Lucidchart Cloud Insights visualiseert je Azure-architectuur automatisch binnen een paar minuten. Organiseer en filter details over virtuele machines, MySQL, opslag, tags en meer.

GCP

GCP

Lucidchart Cloud Insights visualiseert je GCP-architectuur automatisch binnen een paar minuten. Organiseer en filter details over projecten, Compute-instanties, BigQuery, labels en meer.

Zapier-app

Zapier-app

Houd processen, verkoopdeals, Jira-tickets of andere statistieken in Lucidchart bij door zaps aan te maken waarmee u vanuit meer dan 1000 apps gegevens naar Lucidchart kunt sturen.

GitHub

GitHub

Voeg een openbare link toe aan een Lucidchart-diagram zodat teamleden een snel overzicht van een probleem of verzoek kunnen krijgen.

BambooHR

BambooHR

Importeer uw BambooHR-gegevens en maak professionele organigrammen om nieuwe rapportagestructuren in beeld te brengen of nieuwe medewerkers en projecten te introduceren.

Meer informatie
Quip

Quip

U kunt bestaande Lucidchart-diagrammen insluiten in Quip-documenten of direct in Quip een diagram aanmaken met onze ingesloten editor. Zo stimuleert u helderheid en samenwerking tijdens elk project.


Door partners ontwikkelde integraties

LeanIX

LeanIX

Enterprise-architecten kunnen de strategische IT-planning verbeteren door een praktische oplossingsarchitectuur te visualiseren. Sluit eenvoudig Lucidchart-diagrammen in LeanIX in of zet LeanIX-diagrammen om naar Lucidchart-documenten.

partnerschap asana

Asana

Sluit diagrammen, stroomdiagrammen, wireframes en meer naadloos in Asana-projecten in.

AuditBoard

AuditBoard

Tover langdradige verhalen om in eenvoudige stroomdiagrammen. Met deze integratie kunt u Lucidchart-diagrammen insluiten naast uw andere auditdocumentatie in AuditBoard.

Nextpond

Nextpond

Stimuleer groei en efficiëntie in uw hele bedrijf. Ontwerp uw werkstromen in Lucidchart en klik op een stap om te ontdekken hoe u de taak afmaakt in Nextpond.

UVexplorer

UVexplorer

UVexplorer detecteert netwerkapparaten en brengt uw netwerk automatisch in kaart. Deze netwerkkaarten kunt u daarna met Lucidchart gemakkelijk bewerken en delen.

Zoho Connect

Zoho Connect

Synchroniseer Lucidchart en Zoho Connect om uw diagrammen direct met het netwerk of in uw groep te delen of werk met groepsleden samen aan een nieuw diagram.

Nuclino

Nuclino

Deel kennis met uw team door Lucidchart-diagrammen aan Nuclino toe te voegen. Maak gewoon een openbare link voor uw diagram en plak deze in de editor van een Nuclino-item.

Dropbox Paper

Dropbox Paper

Dropbox Paper genereert automatisch een voorbeeld van uw Lucidchart-diagram in het Paper-document wanneer u daar een openbare link in plakt.


Importeren en exporteren

Visio importeren en exporteren

Visio importeren en exporteren

Stap over op de cloud zonder uw bestaande diagrammen kwijt te raken. Met Lucidchart kunt u massaal Visio-bestanden importeren en zelfs exporteren (voor mensen die nog niet zijn overgestapt) en krijgt u toegang tot een gratis Visio-viewer voor Google Chrome.

Draw.io importeren (bèta)

Draw.io importeren (bèta)

Door te importeren uit draw.io profiteert u van de automatisering, integraties en geavanceerde beveiliging die Lucidchart biedt. Het is heel simpel: u importeert uw diagrammen en kunt direct aan de slag gaan.

OmniGraffle importeren

OmniGraffle importeren

In tegenstelling tot Omnigraffle werkt Lucidchart op pc, Mac en Linux. Converteer uw Omnigraffle-bestanden en uw gebruikers kunnen op elk besturingssysteem samenwerken aan diagrammen.

Gliffy importeren

Gliffy importeren

Stapt u over van Gliffy? Met Lucidchart is dit proces eenvoudig: onze functie voor het massaal importeren van Gliffy-bestanden converteert zelfs alle diagrammen in een Confluence-ruimte tegelijk.

Quickbase-export (binnenkort beschikbaar)

Quickbase-export (binnenkort beschikbaar)

Maak databasediagrammen (ERD) als visueel startpunt voor je databaseontwerp en exporteer je ERD naar Quickbase om het potentieel van digitalisering te ontgrendelen.


Eenmalige aanmelding (SSO) en provisioning

Authenticatie met SSO en SAML

Authenticatie met SSO en SAML

Lucidchart ondersteunt veilige authenticatie en machtiging van gebruikers via elke identiteitsprovider die gebruikmaakt van SAML, waaronder Google, Okta, OneLogin, Ping, ADFS, Centrify en Shibboleth.

Automatische licentieprovisioning

Automatische licentieprovisioning

Met SCIM kunt u automatisch Lucidchart-licenties toevoegen (met wijzigingsbevoegdheden of alleen-lezentoegang) als iemand veranderingen aanbrengt binnen uw identiteitsprovider. Integreer met SCIM-providers zoals Okta, OneLogin, Azure en vele anderen.


Mobiele apps

Apple-logo

iOS-app

Bouw diagrammen waar u maar wilt met onze krachtige app voor iPad en iPhone met intuïtieve besturingselementen voor het bekijken, aanmaken, bewerken en annoteren van uw Lucidchart-documenten.

Android-logo

Android-app

Krijg waar u maar wilt toegang tot uw Lucidchart-documenten. Android-gebruikers kunnen altijd en overal bestaande diagrammen bekijken en bewerken, of nieuwe diagrammen aanmaken om processen, ideeën en systemen te visualiseren.

31 (20) 399-1900

Geïnteresseerd in Lucidchart voor uw bedrijf?

Bel ons vandaag nog en ontdek waarom miljoenen gebruikers op Lucidchart vertrouwen voor professionele diagrammen.

Contact met verkoop
Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.