PINGDOM_CANARY_STRING

Smartdraw vs Lucidchart

Kies een meer collaboratieve en intuïtieve diagramsoftware.

Gratis registreren
Smartdraw vs Lucidchart

Maak ook deel uit van de 99% van de Fortune 500 die Lucidchart vertrouwen

Google
BMW
Asana
Amazon
General Electric
T-Mobile

Waarom Lucidchart slimmer is dan Smartdraw

 1. Intuïtieve, in plaats van "intelligente" opmaak

  Hoewel de "intelligente opmaak"-functie van Smartdraw u wil helpen eenvoudiger diagrammen te bouwen, kan de rigide vorm en het lijngedrag het u moeilijk maken om uw diagrammen aan te passen. Met de drag-en-drop-functies van Lucidchart kunt u meer intuïtieve diagrammen maken met meer mogelijkheden.
   

 2. Samenwerken zoals u het wilt

  Met Lucidchart kunt u vlotter in real-time samenwerken in hetzelfde document en automatisch diagrammen uitwisselen via e-mail en gepubliceerde URL's. Smartdraw heeft er moeite mee om meerdere gebruikers in hetzelfde document op te nemen en heeft geen automatische uitwisselingsmogelijkheden.

 3. Meer functies, minder kosten

  Een Lucidchart-account is al verkrijgbaar vanaf ongeveer de helft van de maandelijkse kosten van Smartdraw. Wij bieden ook gratis accounts aan voor het maken van eenvoudige diagrammen, terwijl Smartdraw alleen een gratis proefperiode van 7 dagen aanbiedt.

 4. Mobiele ondersteuning die verder gaat dan de desktop

  Met onze Lucidchart-app voor zowel iOS- als Android-besturingssystemen krijgt u gemakkelijk toegang tot uw documenten en kunt u eenvoudig uw goedkeuring geven of wijzigingen maken als u niet op kantoor bent. De functionaliteit van Smartdraw is beperkt tot de desktop.

 5. Integraties voor elke gebruiker, in elke situatie

  Met meer dan een dozijn integraties (en er komen elke dag meer bij) helpen wij u verbinding te maken met de meest gebruikte applicaties. Smartdraw biedt slechts de helft aan integraties—met beperkte functionaliteit.

Aan de slag met diagrammen in Lucidchart

Elke minuut worden er in Lucidchart 50 diagrammen gemaakt. Begin nu aan uw eerste diagram.

Een diagram maken

Ontdek de voordelen van Lucidchart

sjabloonbibliotheek van lucidchart

Kies uit honderden sjablonen

Onze eenvoudig te navigeren sjabloongalerij bevat een grote verscheidenheid aan sjablonen voor alle diagramtypen. Onze toegewijde sjabloonspecialisten voegen wekelijks nieuwe sjablonen toe, waardoor u toegang krijgt tot het allernieuwste en beste op het gebied van diagrammen. Elk sjabloon is volledig aanpasbaar, zodat u elke vorm, lijn en elk tekstvak opnieuw kunt positioneren en indelen. 
 

gegevens koppelen in Lucidchart

Koppel diagrammen aan live gegevens

Met onze functie voor gegevenskoppeling kunt u live datasets direct aan uw diagrammen koppelen. Voeg eenvoudig gegevens toe uit Excel, Google Sheets, Zapier, Salesforce, LinkedIn Sales Navigator en meer— onze functie voor gegevenskoppeling werkt uw diagram automatisch bij als u wijzigingen maakt in uw dataset.

importfunctie lucidchart voor smartdraw

Importeer uit Smartdraw, Visio, Gliffy, OmniGraffle en draw.io

Met Lucidchart kunt u uw werk eenvoudig importeren uit andere programma's, waaronder Smartdraw, Visio, Gliffy, OmniGraffle, en draw.io. Verplaats uw werk naar uw tekenvel in Lucidchart, en bewerk en deel vervolgens uw diagrammen met Lucidcharts krachtige ontwerp- en samenwerkingstools.

diagrammen delen

Presenteer, publiceer en deel uw documenten

Deel of publiceer uw diagrammen in een PDF-, JPEG- of PNG-formulier via e-mail of gepubliceerde links—of gebruik onze interne presentatiemodus, Google Slides-integratie of PowerPoint-integratie om uw werk te presenteren.

Veelgestelde vragen over Lucidchart

Meer dan 15 miljoen gebruikers in 180 landen

"Lucidchart is webgebaseerd, en vrijwel zonder leercurve voor nieuwe gebruikers—vooral voor gebruikers die al eerder met alternatieve ontwerpsoftware, zoals Smartdraw en Edraw Max, gewerkt hebben. Ik kan diagrammen delen met al mijn teamleden, waar ze zich ook bevinden."

Bukola S. | 1 juli 2018

TrustRadius4.0 stars4.0/5
PCMag4.0 stars4.0/5
Bekijk casestudy's van klanten

Ontdek onze sjablonen

Ondersteuningsproces

Ondersteuningsproces

Communiceer altijd en overal met uw team. Meld u nu aan voor een gratis proefperiode.

Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.