Integraties Google

Lucidchart integreert met de tools die je al gebruikt. Onze Google-integraties bevorderen de samenwerking bij toonaangevende bedrijven: klanten van Lucidchart die met Google Workspace integreren delen 25% meer documenten met hun collega's.

Meld je gratis aan

Google Workspace

Dankzij de integratie van Lucidchart met Google Workspace kun je gemakkelijk diagrammen maken en delen, en je Lucidchart-team beheren.

Meer informatie

Google Drive

Bewaar al je bestanden op één plek. Met deze integratie kun je diagrammen opslaan en ophalen in Google Drive en Team Drive.

Meer informatie

Add-on voor Google Docs

Gebruik de integratie met Docs om Ludidchart-diagrammen met één klik toe te voegen, te wijzigen en bij te werken binnen Google Docs.

Learn more

Add-on voor Google Sheets

Wil je een overweldigende hoeveelheid gegevens presenteren? Voeg een diagram toe aan een Google-spreadsheet om de informatie te visualiseren.

Learn more

Google Slides

Gebruik de integratie met Slides om Ludidchart-diagrammen met één klik toe te voegen, te wijzigen en bij te werken binnen Google Slides.

Meer informatie
Meer informatie

Google Agenda

Maak je Google workflow eenvoudiger door een Lucdchart document toe te voegen aan je volgende Agenda uitnodiging zo zorg je dat iedereen op elkaar afgestemd is en klaar is om zijn/haar beste werk te leveren.

Meer informatie

Stimuleer samenwerking en productiviteit met Lucidchart + Google

Contact met sales

Aan de slag

  • Prijzen
  • Individueel
  • Team
  • Enterprise
  • Contact met sales
PrivacyJuridischCookie-instellingenCookiebeleid

© 2024 Lucid Software Inc.