Integraties Google

Lucidchart integreert met de tools die je al gebruikt. Onze Google-integraties bevorderen de samenwerking bij toonaangevende bedrijven: klanten van Lucidchart die met Google Workspace integreren delen 25% meer documenten met hun collega's.

Offerte aanvragen

Google Workspace

Dankzij de integratie van Lucidchart met Google Workspace kun je gemakkelijk diagrammen maken en delen, en je Lucidchart-team beheren.

Meer informatie

Google Drive

Bewaar al je bestanden op één plek. Met deze integratie kun je diagrammen opslaan en ophalen in Google Drive en Team Drive.

Add-on voor Google Docs

Gebruik de integratie met Docs om Ludidchart-diagrammen met één klik toe te voegen, te wijzigen en bij te werken binnen Google Docs.

Meer informatie

Add-on voor Google Sheets

Wil je een overweldigende hoeveelheid gegevens presenteren? Voeg een diagram toe aan een Google-spreadsheet om de informatie te visualiseren.

Google Slides

Gebruik de integratie met Slides om Ludidchart-diagrammen met één klik toe te voegen, te wijzigen en bij te werken binnen Google Slides.

Google Calendar

Simplify your Google workflow by including a Lucidchart document in your next calendar invite so attendees can arrive aligned and ready to do their best work.

Stimuleer samenwerking en productiviteit met Lucidchart + Google

Contact met sales

Aan de slag

  • Prijzen
  • Individueel
  • Team
  • Bedrijf
  • Contact met sales
PrivacyJuridischCookies

© 2023 Lucid Software Inc.