PINGDOM_CANARY_STRING

Lucidchart voor iOS

Wilt u diagrammen maken op uw iPad of iPhone? Met onze intuïtieve app kunt u op elk apparaat werken en worden uw bestanden automatisch gesynchroniseerd, zodat u gemakkelijk kunt schakelen tussen uw iPhone, iPad, laptop en desktopcomputer.

Video afspelen
Download de app
Schrijf in
Platformoverschrijdend gebruik

Geoptimaliseerd voor platformoverschrijdend gebruik

Onze iOS-app werkt in combinatie met onze webapp, dus de diagrammen die u op uw mobiele apparaat maakt of bewerkt zijn onmiddellijk zichtbaar als u inlogt op Lucidchart in uw browser. U kunt zelfs in real time samenwerken aan een gedeeld document.

Lucidchart voor iPad en iPhone

De hoogtepunten

Bewerken als team

Net als bij onze desktopapplicatie kunt u in real time met uw collega's samenwerken. Nodig een onbeperkt aantal gebruikers uit om uw diagrammen te bekijken, erop te reageren of te bewerken. Wijzigingen worden onmiddellijk gesynchroniseerd.

Alternatief voor Visio

Ongelooflijk betaalbaar

Vervang dure Visio-licenties

Lucidchart biedt een veel betere prijs-kwaliteitsverhouding dan Microsoft Visio - het is efficiënter, heeft meer samenwerkingsmogelijkheden en de abonnementskosten zijn bovendien aanzienlijk lager. U kunt nu een volledige afdeling uitrusten met Lucidchart aan een fractie van de kosten voor Visio.

+1 (877) 210 9890

Geïnteresseerd in Lucidchart voor uw bedrijf?

Bel ons vandaag nog en ontdek waarom miljoenen gebruikers op Lucidchart vertrouwen voor professionele diagrammen.

Nederlands
EnglishFrançaisDeutsch日本語PortuguêsEspañolNederlandsPусскийItaliano
PrivacyJuridisch
© 2021 Lucid Software Inc.