Gratis Visio-viewer

Hebt u een Visio-bestand ontvangen dat u niet kunt openen? U hoeft Visio niet aan te kopen: registreer voor Lucidchart en importeer het bestand zodat u het kunt bekijken, bewerken en exporteren als afbeelding of als Visio-bestand.

Gratis registreren

Lucidchart draait in uw browser, en dus maakt het niet uit wat voor soort computer u gebruikt. Het werkt met Mac, pc en Linux!

Probeer het nu
Stroomdiagram

Goedkoper

U kunt in minder dan 60 seconden gratis registreren voor de Visio-viewer. Om bestanden te kunnen bewerken, is er een gratis proefperiode voor premium accounts. Als u klaar bent om van Visio naar Lucidchart over te stappen, onthoud dan dat onze accounts voordeliger zijn dan Visio.

Meer functies

Echt samenwerken

Importeer uw Visio-documenten en profiteer van onze online samenwerking, waarbij alle wijzigingen meteen voor iedereen worden opgeslagen en weergegeven. Uw team kan nu nog beter in real-time samenwerken, dankzij de online diagrammen van Lucidchart.

Meer functies

Gemakkelijk importeren

Als u geregistreerd bent, klikt u op Importeren om uw .vsd-,.vsdx-of .vdx-bestand te importeren. In tegenstelling tot andere Visio-viewers kunt u het document met Lucidchart ook bewerken. Met Lucidchart kunt u uw documenten eenvoudig online bewerken en publiceren - een overtuigend alternatief voor online Visio.

Meer functies

De hoogtepunten

De intuïtieve functies van Lucidchart zorgen ervoor dat diagrammen maken vanaf dag één gemakkelijk is. Rust uw hele organisatie uit met Lucidchart, aan de helft van de prijs voor Visio. U bespaart niet alleen geld, de productiviteit krijgt een boost! Met gratis, Basis-, Pro- en Team-accounts is er voor iedereen steeds een passend plan.

 • Lucid Features

  Gemakkelijke diagrammen

  Diagrammen maken hoeft niet moeilijk te zijn. Lucidchart is onmiddellijk toegankelijk en gemakkelijk te gebruiken, zonder leerproces. Geniet van de vele voordelen zoals thema-opmaak, aanpasbare sjablonen, drag-and-drop technologie om objecten gemakkelijk te verslepen en een strakke intuïtieve interface.
 • Lucid Features

  Visio-bestanden importeren

  Lucidchart is een van de weinige toepassingen die Microsoft Visio-documenten kunnen importeren. Het is gemakkelijk om online met teamleden samen te werken.
 • Lucid Features

  Volledig geïntegreerd

  Dankzij de integraties wordt Lucidchart de perfecte oplossing voor uw team. Als u G Suite gebruikt, kunt u uw domein integreren met Lucidchart en uw team op die manier organiseren. We bieden ook een gemakkelijk te gebruiken venster voor teambeheer.
 • Lucid Features

  Eenvoudig delen

  Lucidchart draait volledig online, dus wordt delen een fluitje van een cent. U kunt een grappig stroomdiagram delen op sociale media, of een gevoelig document veilig via e-mail versturen. Bovendien kunt u uw diagrammen in een aantal verschillende afbeeldingsformaten downloaden, om ze zo te delen of af te drukken.
Probeer het nu