Visio-viewer

Lucidchart is een visuele werkruimte voor het maken van diagrammen, voor het visualiseren van gegevens en voor samenwerking om meer inzicht te bieden en innovatie te stimuleren.

Een diagram maken
Bekijk de video

De enige Visio-editor die u ooit nog nodig zult hebben

 • Experience hassle-free diagramming with endless possibilities

  Maak probleemloos diagrammen met eindeloze mogelijkheden

  Met twee keer zoveel functies voor een lagere prijs dan Visio is Lucidchart de beste oplossing voor Visio-gebruikers die op zoek zijn naar een intuïtievere en meer samenwerkingsgerichte manier om diagrammen te maken. Onze webgebaseerde software geeft u toegang tot functiespecifieke sjablonen, uitgebreide vormbibliotheken en opties om te delen. Dat maakt het ideaal voor wie op zoek is naar een complete diagramoplossing voor bedrijven, of gewoon een gratis Visio-viewer wilt. Zelfs onze gebruikers met een gratis account kunnen elk Visio-bestand bekijken in Lucidchart: zonder downloads, updates of dure software. 
   

 • Import and export your Visio files for simplified collaboration

  Importeer en exporteer uw Visio-bestanden om eenvoudiger samen te werken

  In plaats van te betalen voor een duur Visio-account en tijd te verliezen met het installeren van desktopsoftware om bestanden te bekijken, kunt u Lucidchart gebruiken om Visio-diagrammen te bekijken. Alle Lucidchart-gebruikers, zelfs die met gratis accounts, kunnen onze importfunctie voor Visio gebruiken om Visio-bestanden te openen. Lucidchart-gebruikers met betalende accounts kunnen hun Visio-bestanden bovendien bewerken en delen via onze intuïtieve interface. Wanneer u uw account upgradet, kunt u uw Lucidchart-documenten exporteren in een Visio-bestandsindeling om ze te delen met bijdragers die nog niet zijn overgeschakeld. 
   

 • Create and collaborate seamlessly from any device or operating system

  Naadloos creëren en samenwerken vanaf elk apparaat of besturingssysteem

  Lucidchart is ontworpen vanuit de nood aan een meer samenwerkingsgericht alternatief voor Visio. In plaats van statische Visio-bestanden heen en weer te delen, wat problemen met bestandsversies veroorzaakt, kunt u onze webgebaseerde software gebruiken om samen te werken aan actieve documenten. Lucidchart werkt op Mac-, pc-, Linux-, iOS- en Android-besturingssystemen zodat uw hele team steeds toegang heeft tot de meest recente versie van uw diagram. Bijdragers kunnen hetzelfde document in real time bekijken en bewerken, chatten en andere gebruikers rechtstreeks in de editor pingen met @mention, en werk onmiddellijk delen met gepubliceerde koppelingen. 
   

 • Access, edit, and share your diagrams with Lucidchart integrations

  Open, bewerk en deel uw diagrammen dankzij integraties met Lucidchart

  Lucidchart is volledig geïntegreerd met veel van de populairste apps van vandaag. Zo kunt u diagrammen maken, delen en beheren met de tools die u en uw team al gebruiken. Terwijl Visio alleen met Microsoft Office verbonden kan worden, biedt Lucidchart integraties met Microsoft Office én andere samenwerkingsplatformen zoals G Suite, Slack, Confluence Jira en meer. Onze gratis integraties zijn eenvoudig te gebruiken en maken het mogelijk om uw visuals van Lucidchart rechtstreeks toe te voegen aan documenten, spreadsheets of dia's om moeiteloos documentatie aan te maken en met uw team op één lijn te blijven. 
   

Visio-bestanden openen in Lucidchart

 1. Onze Visio-importeerfunctie openen

  Om Lucidchart te gebruiken als Visio-viewer, gaat u naar de pagina Mijn documenten en opent u het dialoogvenster Importeren. Selecteer "Visio importeren" uit de lijst met opties.

 2. Uw Visio-bestand selecteren en importeren

  Selecteer het Visio-bestand dat u wilt openen op uw computer. Met onze Visio-viewer kunt u VDX-, VSD- of VSDX-bestanden openen.

 3. Onze exporteerfunctie openen

  Om uw document als een Visio-bestand te exporteren, opent u het document dat u wilt exporteren. Wanneer u het document heeft geopend, selecteert u Bestand > Exporteren.

 4. Uw Visio-bestandsindeling selecteren en downloaden

  Selecteer in de vervolgkeuzelijst Visio (VSDX) (Beta) of Visio 2010 (VDX), afhankelijk van uw gewenste bestandstype. Download vervolgens het document en deel het als een Visio-bestand.

Veelgestelde vragen over onze online Visio-viewer

Start collaborating with our Visio viewer and editor

Get started with our Visio alternative

A Lucidchart tutorial that shows how to import a third-party document from Visio, Gliffy, or OminGraffle. New description: Importing your third party documents into Lucidchart is easy. After logging in, the user moves over to the grey import button in the top left hand corner of the page. From there, the options for Visio, Gliffy, Omnigraffle and more are available. In the example, Visio is selected. The user then upload a file from their computer to import into Lucidchart, and opens the document in the Lucidchart editor. New documents are shown at the top of the documents page as the outro.

Gebruikt door miljoenen over de hele wereld

"Lucidchart is een veel beter product dan de traditionele stroomdiagramsoftware Visio. De eenvoudige lay-out, gemakkelijke opties om te delen en de mogelijkheid om complexe stroomdiagrammen te ontwerpen maken van Lucidchart de beste op de markt."

Capterra rating

4,5/5 sterren 650+ recensies

 • Amazon logo
 • Bridgestone logo
 • Siemens logo
 • NBC logo
 • Google logo
 • Hybecorp logo

Ontdek onze sjablonen

Voorbeeld van stroomdiagram met zwembanen

Voorbeeld van functioneel SDLC-proces

Voorbeeld van stroomanalyse van toegevoegde waarde

Voorbeeld plattegrond van kantoor

Mindmapvoorbeeld van verkoopplan

Voorbeeld van een marketingorganigram

Voorbeeld van Gantt-diagram met voortgangsbalk

Voorbeeld van netwerkdiagram

voorbeeld van een UML-sequentiediagram

Ontdek waarom 99% van de Fortune 500-bedrijven hun bedrijf veilig schalen met Lucidchart

Meer informatie

Aan de slag

 • Prijzen
 • Individueel
 • Team
 • Enterprise
 • Contact met sales
PrivacyJuridischPrivacykeuzes voor cookiesCookiebeleid
 • linkedin
 • twitter
 • instagram
 • facebook
 • youtube
 • glassdoor
 • tiktok

© 2024 Lucid Software Inc.